Benzin BEDAVA olcakmış !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eyanc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ama Türkmenistanda :D
Dünyada akaryakıtın en ucuz satıldığı ülke olan ve 1 dolara 50 litre benzin alınabilen Türkmenistan'da, kişi başına aylık bedava benzin alma limiti uygulamasına geçilecek. Böylece doğal gaz, elektrik ve şebeke suyundan sonra benzin de ücretsiz olacak. Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov başkanlığında cuma günü yapılan 2008 yılının ilk bakanlar kurulu toplantısında, ülkede benzinin halka bedava verilmesi gündeme geldi. Bu konudaki çalışmalarla ilgili bilgi veren doğal gaz ve petrolden sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Taçberdi Tagiyev, benzinin bedava verilmesi konusunda kişi başına aylık limit belirleneceğini söyledi.

umarım bunlar bir gün ülkemizdede gerçekleşebilir...

ummayalım bence; ummaa oluruz sonra.. biryerimiz şişer inmez Allah muhafaza:)

biz dua edelim de batman da bulunan 38 kuyuya yenileri eklensin, ramanda garzanda yeni kuyular bulunsun; sinopta petrol çıksın; karadenizin altı komple petrol olsun. AMİN AMİN AMİN

türkmenistana taşınmakta diğer bir şık olabilir..:D

adamı heyecanlandırmayın kardeşim :D

biz dua edelim de batman da bulunan 38 kuyuya yenileri eklensin, ramanda garzanda yeni kuyular bulunsun; sinopta petrol çıksın; karadenizin altı komple petrol olsun.

AMİNNN..

Benzin fiyatları ucuzlasın ben onada razıyım

şu işe bak ya:Dtopluca gıdelım bence türkmenistana:)

Dava açıcam Türkmenistana bende sonucta Türk üm bu durumda benimde hakkım var beni bağlamaz...

ben türkmenistana gidiyorum gelen var mı :)

Dava açıcam Türkmenistana bende sonucta Türk üm bu durumda benimde hakkım var beni bağlamaz...

ilk imza benden açalım davayı :D kazanırmıyız bilmem ama harcadığımız avukat dosya masraflarıyla baya bir benzin alabileceğimizide unutmamak lazım tabi:)

Eeee ata yurdumuz ne de olsa. Birgün gider rahatça gezeriz:)

Geri