benim opelim nete bişi oldu

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar normalmidir değilmidir bilmiyorum ama benim bilgisayarda açılna oelim.net sayfası maviydi acayip bir hal aldı yaw sarılar siyahlar falan başka böyle sayfası değişen varmı otomatik yoksa pc ye bişimi oldu bilen varsa yardım pls

biraz önce benim de aynı şekilde sarımsı mavimsi değişik birşeyler oldu, sayfayı yenileyince düzeldi

ßugün değilde ßanada Dün oldu...

Site dizaynı üzerinde çalışmalar var sanırım.Yeni haline alışmamız için çaktırmadan gösteriyorlar.Ben beğendim şahsen, sarı renk Opel markasını öne çıkarır.Mavi daha çok VW vari gözüküyor zaten.Siteyi ''Under Construction'' yapmadan böyle ufak ufak geçişlerle yenilemek en iyisi...

Değişim sürecine mi girdik? :D

ya bi tıkladım sitede renkler filan değişmiş:D değişim kararı filan mı çıktı?

Site dizaynı üzerinde çalışmalar var sanırım.Yeni haline alışmamız için çaktırmadan gösteriyorlar.Ben beğendim şahsen, sarı renk Opel markasını öne çıkarır.Mavi daha çok VW vari gözüküyor zaten.Siteyi ''Under Construction'' yapmadan böyle ufak ufak geçişlerle yenilemek en iyisi...

cok guzel duruyo dikkat cekici:)

+1 :good:

Harika Olmuş Bence

Bi an yanlış bi yeremi girdim dedim ama güzel olmuş sarı renk yakışmış ama forumda uzun zaman geçirenler için gözü yormayacak tonlarda olmalı.

Opel Türkiye sponsor olmuş onun altyapısı mı acaba. yoksa yeni editörümüzün foruma hediyesimi.?

Geri