benim araba altına kaçırmış !!!

problemin çözüldüğüne sevindim.. GEçmiş olsun.. Benide bayağı uğraştırmıştı bu su alma işi neyseki benimkide göğüs sökülerek halloldu :D

Bugün buna benzer bi durumda benim basima geldi ve tesadüfen bu basligi gördüm.Bugün arabami yikattiktan sonra icini temizlerken söför koltugunun arkasinin islak oldugunu farkettim:( (cok fazla degil ama)dösemede bi bosluk bulup kaldirdigimda altida islak,neden kaynaklaniyr olabilir arkadaslar:confused:

evet arkadaşlar bu günlerde sapıttı benim araba şimdide paspasın altında ıslaklık olduğunu farkettim suyun bir kısmıda paspasa çıkmış yer olarak şöför mahalli ıslaklığın yoğun olduğu alan ise ayak dayama yeri bitiminden itibaren yaklaşık bir iki karış arası bir bölge ,daha öncede yapmıştı ama önemsememiştim yıkamacıların falan su kaçırdığını düşünmüştüm,akabinde yağmur yağmıştı pek önemsemedim bu yüzden ancak bu haftasonu aracı yıkatmamama rağmen dünkü yağmurda eve gidene kadar ıslandığını sabah farkettim .

not ilk ıslaklıkta aracın altını ve giderlerini kontrol ettik herhangi bir terslik yok .. nereden geldi bu su buraya yoksa başlıkta olduğu gibi altına mı kaçırıyor benim araba :confused:

BEnim başıma da gelmişti dah önceki vectramda neler olduğunu yazayım.Birincisi arabanı ağaç altına koyuyorsan kaput içindeki su tahliye deliklerini mutlaka kontrol et.Zira dökülen yaprak,çöp,dal ,pörtü böcük :) oralarda birikiyor ve toz ile beraber balçık haline dönüşüyor.Üzerine de bir de yağmur yağdımı su tahliye olmadığından kalarufer filtresinden içeri veriyor.İkincisi lpg göstergesi için açtıkları deliği iyi izole etmeleri lazım.Genelde yapamıyorlar ya da yaptıkları belli bir süre kendini bırakıyor(tabi lpg varsa).bir başkası ise umarım o değildir kalarufer peteği mi ne patlamışsa su akıtıyordur.o masraf çıkarır.
Benimki lpg ve pörtü böcük sorunuydu.:rock Hallettim.

Benim Aracın Sağ paspası da....

bir iki kez ıslanmıştı.Ben de bir bakayım şu tahliye deliklerine.Belki oralar tıkalıdır.şoför tarafında birşey yok sağ ön paspas ıslanmıştı.İnsallah kalorifer peteğinden değildir.

hadi geçmiş olsun masraftan kurtulmuşsun

Geri