benden tır şoförü olur mu!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
konyadan ağrıya 1150 kmyi 14 buçuk saatte ve sadece 4 kere beşer dakika benzin almak için durdum...yemek veya ihtiyaç molası vermeden sabah 6dan akşam 8 buçuğa kadar araba sürdüm...belimin biraz ağrıması dışında fiziksel bişey hissetmedim...bir kere çakılda hafif savrulduğumu düşünmezseniz gayet güvenli geldim...ortalama saatte 80 km yaptım...ve daha önce 30km üzerinde araç kullanmamıştım...acaba benden iyi tır şoförü olur mu yoksa ben aptallık mı etmişim...

bence, her ne olursa olsun hemde okadar uzak bi mesefe yapıyosun hem ilk kez uzun yola cıkıyosun anladıgım kadarıyla sık sık mola vermen lazımdı..

abi aman ha ! ne yapmışın öyle. allah korusun, uzun yol tecrübe ister. abim diyebilcegim bir yakınım bu yüzden vefat etti geçen hafta. hiç uzun yol tecrübesi yoktu elazığdan adıyaman dönerken trafik kazasında vefat etti. aman abi, bi daha yapmayasın.hem kendini hem karşıdaki insanları düşün lütfen.

vayy tır şöforusun demek abi siz direksiyona geçtiğinizde neden değişiyorsunuz mesala bir otomobil sollamak için selektor veya korna çaldıgında neden el kol hareketi yapıyorsunuz adamlara :)

Senden tır şöforu olur ama nasıl olur biz 1150 kmyi 18 saatte gidiyoruz sen tırla 14 saatte gitmişsin :)

Son düzenleme:
senden tır şöförü olmaz. hatta böyle giderse senden hiç bişi olmaz. :D yanlıs anlama sakın.

inşallah...

olur...

biraz daha tecrübe......

ekmeğiyle oynamayın yaw :) olur senden ama bu kadar kasma kendini daha fazla mola vermen lazım yoksa allah korusun...

4 kere beşer dakika benzin almak kısmı hariç her yere ok hatta tır şöförü olmanada :)neden öyle bişey yaptın deponda sorun mu var yoksa araban benzinmi kaçırıyo bunu anlamadım normalde hanı full depo ıle çıksan ki öyle çıkmışındır sonuçta ılk uzun yolun ya anca 1000 yapman lazım tahmınımce

bende onu diyorumyaaa böyle giderse fazla yasamıcak :d :S:S:S

Geri