ben büyüyünce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ne o kadar küçük nede 25 yaş kadar büük olmak isterdim hep 20 kalsam ya:D:D

melih sen o yasininda tadini cikarmaya bak cunku bizim yasimiza gelirsin, ama biz senin yasina gelemeyiz bi daha, her yasin ayri guzeligi var

bende sizin yaşınızda olmak için bilgisayarımı verirdim

Sevgili kardeşim senin yaşında olmak için değil arabam bütüm mal varlığımı verirdim.Ama çok geççççç :cry: :cry:

keşke senin yaşında olabilsek

sen zaten büyümüşsün.. de küçülmüşsün sanki..

14 yaşımda olmak için neler vermezdim ama şimdiki zamanda 14 olmakla benim 14 yaşımdaki zaman bir değil. sanırım bu zamanda 14 olmak hoşuma gitmezdi. Ablamın oğlu 14 yaşında ve eğlenmeyi hiç bilmiyorlar. bilgisayar başında offline bir yaşam sürüyorlar.

emin ol lise 1 geçmeyi hiç istemezsin :) berbat bir sınıf bu arada oks ye de fazla takma :) kafan rahat gir sınıva

oks ne ya ben hiç takmamıştım lise sınavını düz lisede okudum, oldum mühendis o kadar da önemli değil takma oks yi, öss ye yüklen 4 sene yeter olayı bitir :good: :)

offf keşke sizin gibi düşünebilsem ama yaşlar çok sıkıcı inanın sürekli test kitapları içinde bir yaşam vakit oldukça opelim.nette takılıporum bakka bişi yok değerli milli eğitim bakanının dediği gibi test çözen tost yiyen bir nesil türettilk demişti çok doğru bir saptama birde bekir abinin iltifatı için çok teşekkür ederim ne güzel bir site herkes karşısındakine nasıl htap edeceiğni bilior oks içinde hedefim anadolu lisesi sonrada inşaat mh. yada içmimar olmak istiyorum baba mesleği nede olsa ama bakalım hayat nereye götürürse herkese sevgiler saygılar

aaah aahh hep 21 hep üniversitede olsam :D

Geri