Walla ben böyle saçmalık görmedim dünde söylemiştim benim corsanın silecekleri eskimiş yani vadesi dolmuş die ve sileceği garantinin karşılıcağını söylemişrlerdi ve bugün ankara iskitler opis servisine gittim arabayıda ordan almıştım neyse gittim durumu iza ettim ettiğime pişman ettiler ya kardeşim diorum sileceklerde birşey yok lastikler yıpranmış diorum yok dio bişey olmaz gösteriorum camı sildiğim zaman patır patır cama wuruo silecekler yok diolar bşy olmaz allahım bana diolar bunlar 6 ayda bir böyle yapar değişmesi gerek sürekli dio bende dedimki madem sürekli böyle bi sorun çıkartıo bu seilecekler birde orginal bunlar dedim sürekli sorun çıkartıo madem peki garantinin karşılaması gerekmiomu diorum bu durumda ben sürekli paramı wercem buna ters ters konuşoyolar benle dio istersen takalım dio orjinalini 135 e takarım dio bende çeyrek altınmı alıorum dedim böyle dio. Yazık walla dedim arabayı satana kadar bi takla atmadınıs kalıo aldıktan sonra da işine gelirse . dışarda opel aksesuar da soruorum orjinalini 60 dedi 50ye bırakıodu ordakı adam bile dedi bırak abi dio servis adam .... yer arıo dedi.