Ben böyle saçmalık görmedim

corsa2012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Walla ben böyle saçmalık görmedim dünde söylemiştim benim corsanın silecekleri eskimiş yani vadesi dolmuş die ve sileceği garantinin karşılıcağını söylemişrlerdi ve bugün ankara iskitler opis servisine gittim arabayıda ordan almıştım neyse gittim durumu iza ettim ettiğime pişman ettiler ya kardeşim diorum sileceklerde birşey yok lastikler yıpranmış diorum yok dio bişey olmaz gösteriorum camı sildiğim zaman patır patır cama wuruo silecekler yok diolar bşy olmaz allahım bana diolar bunlar 6 ayda bir böyle yapar değişmesi gerek sürekli dio bende dedimki madem sürekli böyle bi sorun çıkartıo bu seilecekler birde orginal bunlar dedim sürekli sorun çıkartıo madem peki garantinin karşılaması gerekmiomu diorum bu durumda ben sürekli paramı wercem buna ters ters konuşoyolar benle dio istersen takalım dio orjinalini 135 e takarım dio bende çeyrek altınmı alıorum dedim böyle dio. Yazık walla dedim arabayı satana kadar bi takla atmadınıs kalıo aldıktan sonra da işine gelirse . dışarda opel aksesuar da soruorum orjinalini 60 dedi 50ye bırakıodu ordakı adam bile dedi bırak abi dio servis adam .... yer arıo dedi.

Malına sahip çıkan firma olsa karşısında anında arar sen ne yapıyorsun der... opis bayiliğini alır dım dızlak bırakır ama bu dediğimde opelde yok zaten o yüzden adamlarda işine geldi şekilde davranmaya devam eder. Malına sahip çıkmayan firma olursa bunları daha çok duyarız Toyata geçenlerde arkadaşlar ekledi konuyu bilmem kaç yaşında olan araçlarını topluyor sorun var diye oda firma buda firma....

Valla çok doğru söylüosun ya bide bi gör lay lay lom çalışma ortamları müşteri ile ilgilenme sıfır güleryüz hiçbirinde yok hepsninin suratında yinemi sorun ifadesi war millet arabasnı götürmeye korkuyo.

Valla çok doğru söylüosun ya bide bi gör lay lay lom çalışma ortamları müşteri ile ilgilenme sıfır güleryüz hiçbirinde yok hepsninin suratında yinemi sorun ifadesi war millet arabasnı götürmeye korkuyo.

Kendileri bilir yakında zaman da opel aracımı satacağım ilanını verdim gidip kendime bir japon alıp yola devam diyeceğim. Aracımın yurt dışından olması sıkıntı ya değilse şimdiye kadar çoktan sattı idim.

yok ya iskitler opis servisi 5 para etmez çoğu kişide ordan şikayetçi. En son servisden çıkarkan dedim bi gidinde wosvagen servisine bakın işçilik görün müşreti memnuniyeti görün dedim bişey diyemediler

bende aracımı iskitler opisden almıştım ve bakımlara gittiğimde hep pişman olmuştum yazıklar olsun

wala bnimde servis bakım yaklaşıo 12 binde şuan araba 3 bin sonra gidicem de ne gbi sıkıntılarla karşı karşıya kaldın anlatırmısın ?

Malına sahip çıkan firma olsa karşısında anında arar sen ne yapıyorsun der... opis bayiliğini alır dım dızlak bırakır ama bu dediğimde opelde yok zaten o yüzden adamlarda işine geldi şekilde davranmaya devam eder. Malına sahip çıkmayan firma olursa bunları daha çok duyarız Toyata geçenlerde arkadaşlar ekledi konuyu bilmem kaç yaşında olan araçlarını topluyor sorun var diye oda firma buda firma....

alın japonuda göreyim sizi. toyota harbiden çok iyi göz boyadı. o airbag firması çağırdı bütün japon araçlarını. toyota çağırmadı yani. yağ eksiltme gibi hayati bir durum için çağırma yapmayan firmadan kimse birşey beklemesin. d4d yağ eksilten toyotacılarla bir konuşun toyota memnuniyetini :D
ayrıca silecek gibi baskı balata gibi kullanıma bağlı parçalar garantiye girmez. silecek denilen parça güneşte özelliğini kaybeder. kuru kuru çalışırsa lastiği özelliğini kaybeder. yani 20 liralık muz silecek için servise gitmeye bile tenezzül etmem... istanbuldada bir servis varsa altunizade arkastır benim gözümde. adamlar kapıda karşılıyorlar. bir hürmet bir hürmet :D

Altı ay kullanmışsınız,burda hangi marka olsa değişmez...kışın buzlu camı mı sildin kazıttın yoksa kuru kuru tozu mu süpürsün nereden bileceğim? yada sök tanıdığınla değiş getir...
silecek helede 6 ay sonra hiç bir otomobil servisi değişmez

iyide adam sadece silecek arızalı diyor servis komple değişicem diyor :) bu kısmıda düşündürücü

Geri