Beğzin Geriye Kaçması

Raixillision

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Sorun Benim Arabadamı Opellerin Genelindemi Bilmiyorum Size Danışmak İstedim. Bende Opel Astra G 1.6 otomatik 2002 Model Araba Var Arabanın Ön Tekerleri Rampa Yukarı Baktığı Zaman Beğzin Bayaaa Bi Geriye Kaçıyor Ve Araba Çalışmıyor Taki Arabayı 6 Kişi İttirerek Yönünü Rampa Aşağı İndirdiğimizde Beğzini Gördüğünde. Bunu Rampa Aşağı Koyduğumdada İbrede Çeyrek Depo Beğzin Varsa Yarım Depo Gözüküyor. Bu Benim Arabadamı Bir Sıkıntı Sebebi Yardımcı Olabilirmisiniz Rica Etsem.

Beğzin? Benzin demek istediyseniz eğer öncelikle şamandıraya baktırın.

Benzinin geriye kaçması değilde depodaki benzinin geriye doğru eğimlenerek pompanın ucunun buşa çıkması diyebiliriz.
Eğimin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama benzin pompası sökülüp takılırken fiziki bir hata yapılmış olabilir , depoda çok az reserve kadar benzin kalıyor olmasına karşın şamandıra sizi yanıltıyor olabilir , Ama işin ana noktası pompayı o eğimli yerde sökerek deponun nerelerinde benzin kalıyor bir incelemek lazım.

Benzinin geriye kaçması değilde depodaki benzinin geriye doğru eğimlenerek pompanın ucunun buşa çıkması diyebiliriz.
Eğimin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama benzin pompası sökülüp takılırken fiziki bir hata yapılmış olabilir , depoda çok az reserve kadar benzin kalıyor olmasına karşın şamandıra sizi yanıltıyor olabilir , Ama işin ana noktası pompayı o eğimli yerde sökerek deponun nerelerinde benzin kalıyor bir incelemek lazım.

Şöyle Söyleyim Yerden 1 Karış Rampa Yukarı Koysam Arabayı Çeyrek Depo Benzin Mi var Sarı Işık Yanar Bitti Gösterir Belkide Hiç Çalışmaz Rampa Aşağı Koyayım O Şekil Direk Yarım Depo Olarak Gösterir Yani Diyorsunuz Ki Benim Depoda bir Sıkıntı var O Yüzden Böyle Sıkıntı Yaşıyorum

2 tip pompa var, uzun ve kısa. Zamanında bozulan uzun tip yerine kısa takılınca aynı sorun yaşanıyor dediğin gibi.

2 tip pompa var, uzun ve kısa. Zamanında bozulan uzun tip yerine kısa takılınca aynı sorun yaşanıyor dediğin gibi.

Bunu bilmeden cevap vermiştim ama aklın yolu bir.Kesin böyle bir sebebi var o zaman.

birde pompa ucundaki filitre dengesizce ayarlanırsa benzini çekmiyor.Zaten araçta biraz benzin oldumu pompa tankdaki benzini bulunduğu odaya çekiyor.Ordan rahatça benzini kullanıyor..Emre beyin dediği gibi pompa değiştiyse daha önceden sorun olmuş olabilir.

Geri