Sabah 6:45 civarı bayram namazı için camiye gitmiştik, aşırı bir kalabalık vardı didim/akbük'te... park edip bir an önce yer bulalım derken kör noktamda kalan beton direğe fark etmeyerek sağ arka tamponumu çarptım... çatırt diye bir ses çıktı çok korktum hasar ağır diye ama resimdeki hasarı gördüm inince... tamponun dış kısmında hiç bir şey yok, sadece bagaj kapağına bakan üst kısımında bir çatlak oluştu... çok üzdü beni... bir de sanki tampon biraz sarktı gibi, 1.2 cm lik bir boşluk var çamurluk ile arasında ittirince ileri geri oynuyor... tırnak mı kırıldı acaba iç taraftan?
Ne diyorsunuz bu hasar onarılır mı yoksa tamponun değişmesi mi gerekir?
Ben onarım olursa olsun olmazsa kalsın taraftarıyım... Kimisi diyor ki plastik tamircileri var ısı tabancası gibi birşeyle eritip kaynatıyorlar sonra astarlayıp ufak boyuyorlar kapanıyor, kimi diyor tampon değişmeli... sizlerin yorumu ne?
Ne diyorsunuz bu hasar onarılır mı yoksa tamponun değişmesi mi gerekir?
Ben onarım olursa olsun olmazsa kalsın taraftarıyım... Kimisi diyor ki plastik tamircileri var ısı tabancası gibi birşeyle eritip kaynatıyorlar sonra astarlayıp ufak boyuyorlar kapanıyor, kimi diyor tampon değişmeli... sizlerin yorumu ne?