Bayrak,vatan,ulus Sevgisi Budur!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu fotoğrafı 29 Ekim töreninde okulumda çektim.Çekerken sıradan bir fotoğraftı.ama şimdi eve geldim ve baktımda aslında altında birçok anlam yatıyormuş....gözlerim doldu...Kendimle ve onlarla gurur duydum...Gözlerindeki heyecana ve sevgiye bakın...Ne mutlu şehitlerimize... Bayraklarını emanet ettikleri nesile bakın...

Son düzenleme:
onlar bizim gelecegimiz onlara vatan sevigisini insan sevgisini aşılamalı egitimlerini en iyi şekilde sürdürmelerini saglamalıyız ayrıca ögretmenlik ayrı bir meslek insanların kişiliklerinin geliştigi maneviyatının yeni yeni gelişmeye basladıgı bir dönemde ögretmenler sayesinde bilinçleniyorlar ...Bütün ögretmenlerimizin önünde saygıyla egiliyorum.....

ne güzel şey öğretmen olmak, öğretmeyi meslek edinmek
bildiğimiz herseyi ve meslek edinmeyi sizin sayenizde öğrendik
ne mutlu bize, ne mutlu sizlere, ne mutlu bu güzel Türk Gençliğine..

Gelecekten korkmuyorum..

inşallah o bayrağı sonuna kadar bu resimdeki gibi gözleri ışıldayarak taşırlar.

Bu ülkede ezanlar susmaz bayraklar inmez

Gözlerinde Ayri Bi Sevinc Sevgi Var İnsallah Bu Sevgisi Tüm Ömrü Boyunca Devam Eder...

Onlara o sevinci aşılayanlarıda sonuna kadar takdir ediyorum ve saygı duyuyorum.

Bir öğretmen olarak çocuklarımıza vatan millet sevgisini kazandırmayı;özellikle bu dönemde çok gerekli görüyorum.

Bizde bu şevk, damarlamızda bu kudret varken Allahın izniyle hiç bir k... bize bişe yapamaz...

Geri