Batan ülke eBay'da satışa çıkarıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k@dir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Küresel mali kriz yüzünden iflasın eşiğine gelen İzlanda, eBay'da satışa çıkarıldı. İzlanda'nın açılış fiyatı 99 pence. En yüksek fiyat 10 milyon pounda ulaştı

"Muhteşem doğası ve atları olan, ancak mali durumu iyileştirme gerektiren" duyurusuyla sitede satışa çıkarılan İzlanda'nın açılış fiyatı 99 pence'ten başlatıldı.

Haber doğrumu bilmiyorum ama bu çağda Gayet doğal...
Yöntem tartışılır ama çok büyük bir kitleye ulaşılıcaktır...
Bizimde sonumuz öyle olmasında...

Satıştan kaldırılmış. Valla görsem teklif verecektim.

Modern sömürgecilik olmuyomu bu? eskiden para ve askeri gücü olan ülke zayıf ülkeye girip sömürüyodu,şimdi parası olan ülke ebay den girip sömürecek...eyvah eyvah...Allahtan satıştan çıkarılmış..

siz dua edinde bireysek olarak insan satmıyorlar net üzerinden :D

oda yapılıyo bahadır.ne amaçla oldugunu anlamışsındır..açıkca soylersek ban yiyebiliriz;)

yok ben kölelik olarak söylemek istemiştim. o muhakkak var canımmm aaa :D

Türk Telekom u 5 yıllık karına 1 yıllık cirosuna sattıklarını düşünürsek, T.C. yi gsmh tutarı olan 400 milyar dolar civarına satacaklarını tahmin ederim. Tabii bu parayı Dubai şeyhlerinden biri 10 taksitte ödemek koşuluyla, yoksa peşin peşin kimse almaz, ayıp olur. :(
Şaka bi yana, bu konu çok ciddi. ülkemizin bütün kar eden kurumları halkın alkışları eşliğinde yabancılara verildi. Doğal rezervlerimiz ise tek tek satılıyor. Gidiş çok kötü çoook

Merkez bankası yöneticilerimiz uyanık insanlar. Geçenlerde aldıkları tedbirlerden bahsetmişlerdi. Üstelik bu tedbirleri şuanda değil, 1yıl evvelden aldıklarınıda söylemşti.Skyturk birkaç uzmandan bu tedbirleri teyit ettirip, yeterli olup olmadıklarını sordu.Ortak yorum yeterli olduğu, ama yinede azda olsa etkileneceğimizdi.

Halen tam anlamıyla etkilenmedik. Borsada yaşananlar tamamen spekülatif hareketler.Yoksa hiçbir firma bu kadar değer kaybedecek bir hamle-hata yapmadı. Birileri uyanıklık yapıp, parsayı götürme hesabı yapıyor..

Geri