Diğer konudada yazmıştım birden sorun vermişti araç kalkarken teklemeler özellikle sabahları olan titremeler..sonra uzun yolda gaza basınca devir saati yedi bine kadar cıktığında hızlanmaması ve bugun sabah arabanın gitmemesi nedeniyle gittiğim usta debriyaj setini yemiş dedi (14o lira luk marka) söküldü aracın debriyaj bilyasınında sorun oldugu ortaya cıktı oda 26o lira toplamda 4oo lira oldu şanzuman yağını kendisi koydu usta 1oo lirada işcilik verdim tanıdık oldugu için yani 5oo lira masrafım cıktı..
debriyaj acaip derecede yumuşak öncekine göre ve acaip aşağıda kavrıyor hafif ayağımı cekiyorum gaza basmadann araç gidiyor cok aşağıda kavrıyo yani..
ustaya sordum hirdolik olduğu için zamanla düzelecek dedi dolucak felan dedi ama şu an huzursuz oldum can sıkıcı bişey sizce ne olur düzelir mi? normal midir?eksik yapılan birşey mi var?
Edit; Vites geçişlerinde problem var özellikle 1. ve 2. viteslerde
debriyaj acaip derecede yumuşak öncekine göre ve acaip aşağıda kavrıyor hafif ayağımı cekiyorum gaza basmadann araç gidiyor cok aşağıda kavrıyo yani..
ustaya sordum hirdolik olduğu için zamanla düzelecek dedi dolucak felan dedi ama şu an huzursuz oldum can sıkıcı bişey sizce ne olur düzelir mi? normal midir?eksik yapılan birşey mi var?
Edit; Vites geçişlerinde problem var özellikle 1. ve 2. viteslerde
Son düzenleme: