Arkadaşlar, çarşamba akşamı edirnekapı tarafında bir minibüs sıkıştırarak aracıma sağ taraftan vurdu. araç öncedende sağdan vuruktu zaten. minibüs şöförüyle biraz kapıştık anhtaarı falan aldı araçtan. polisi aradım neyse aldım anahtarı elinden sonra başladı özür dilemeye. dilemese burnundan getirecektim. resmen kasıtlı vurdu ama açıkcası işimede geldi. aracın sağını onun sgortadan yaptıracağım şimdi
Neticede işinize gelmiyosa
minibüslerle kapışmayın. ptesi aracı odak topkapıya götürmeyi düşünüyorum. konuyu açma sebebim tutanakla ilgili.
ben adama boş tutanağı imzalatıp üzerini doldurdum ama sigortada işler öyle değilmiş. sigorta
iki tarafında sigorta poliçesi+ ehliyet + ruhsat fotokopilerininde istiyor. yani tutanakla iş bitmiyor haberiniz olsun karşı taraftan bu belgeleride edinin... herkese kazasız belasız günler...
Bu arada halk otobüsü ve minibüs teröründen nefret ediyorum...

ben adama boş tutanağı imzalatıp üzerini doldurdum ama sigortada işler öyle değilmiş. sigorta
iki tarafında sigorta poliçesi+ ehliyet + ruhsat fotokopilerininde istiyor. yani tutanakla iş bitmiyor haberiniz olsun karşı taraftan bu belgeleride edinin... herkese kazasız belasız günler...
Bu arada halk otobüsü ve minibüs teröründen nefret ediyorum...