bakımdan yeni çıkan astra sedanın durumu

keremunal38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı 15000 bakımına götürdüm kayseri opel inciroğluna 357 milyon masraf çıktı neyse burası sorun değil ama sabahları aracı çalıştırıyorum eskiden 1000 devirin altındaki ilk çizgide standart çalışıyordu, şimdi ise 1000 devirde çalışıyor ve yükselip yükselip düşüyor ilk çalışmada rolantisi düşük arac gibi 1000 devire yükselip geri 900 devre düşüyor oynuyor ama motor belli müddet çalışınca düzeliyor normal seviyeye geliyor yani 1in altındaki çizgiye geliyor. soğuktan desem kışın aşırı soğuklarda bile yapmadı bunu ayrıca araca motor koruyucu nanotech motor yağ katkısı koydurdum bor madenli yağ sesi değişiyor dediler daha sessiz çalışıyor diye :) hiç alakası yok ben müzisyenim ince sesleri ayırt edecek kulağım var eskisindende kötü arabanın çalışması bunun nedeni acaba bu yağmı :confused:

benimde araç 1100 ile 800 devir arasında gidip geliyor problem yok yani motor sesli demişsni opel yetkili servisine gittim 2-3 tane ustayı tutup motoru dinlettim çok ses var neden böyle diye opellerin motor bu şekil çalışır dediler daha önce çok araba değiştirdim ancak opel gibi sesli çalışanını ilk defa gördüm nedendir bilinmez çalışma biçimi bu demek ancak 357 ytl 15.000 bakım için çok ama çok fazla ben 45.000 bakıma gittim 165 ytl mi ne para verdim :)

imza alanına ad soyad ekleyınız uye arsıvıne tanıtmamıssanız kendınızı lütfen üe arsıvıne tanıtınız .banlanmamak ıcın :D

Geri