Bakim ucteti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akheron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracim 1.4T 2013 model ilk bakim icin ne kadar gidiyor bujiler degismeyecek yeni degistirdim bilen veya yaptiran varsa bilgilendirirse sevinirim

Ynt: Bakim ucteti

ben bujiler dahil 500 tlye yaptırmıştım sizinki muhtemelen 400 cıkar

Ynt:

Hmm ne zaman yaptirmistiniz

gecen sene eylülde yaptırmıstım şimdi zam varmı bilmiyorum bir dahaki bakımı garantim bittiği icin artık özel serviste 200 tl yi gecmeyen bir rakamla yaptıracagım :)

inşallah yoktur zam :)

Garanti bittimi servisin yanından geçmem servis %100 karla iş yapıyor birçok kez deneyimledım bunu ; herhangı bir arıza durumunda da garantiden sonra servısı kullandınız diye sizi ındırım yapıyoruz dıyeceklerını zannetmıyorum yapacakları ındırımde dısarıda yaptırabılecegınız fıyata olucak ; dışarıda 50 lıraya satılan malı bana 100 lıraya satmaya calıstıklarına şahit oldum uyanmasam kıtleyeceklerdı de bu mantıkla çalışan yerlerle işiniz olmasın bulun kendınıze iyi bir usta yaptırın işinizi.

benm garantim bitti yanından degil uzagından bile gecmiyorum artık bir dahaki bakım özel servis

Ynt:

Benim garantinin bitmedi ama bu bakim serviste ilk ve son olur :) zaten 2 yil garanti

Ynt:

akheron link' Alıntı:
Benim garantinin bitmedi ama bu bakim serviste ilk ve son olur :) zaten 2 yil garanti

acheron diye bir grup vardi nickin ondan mi esinlendi?

Ynt:

dreamofice link' Alıntı:
acheron diye bir grup vardi nickin ondan mi esinlendi?

yok hayır yunan mitolojisinden esinti, yunan mitolojisinde akheron un anlamı "cehennem ırmağı" anlamına geliyor

Geri