Bagaj havuzu

manisa45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra h için serviste 125 dediler. Yp plastta 70 liraya aldım. Yarın gönderecekler bakalım. Forumda arkadaşlar tavsiye etmişti. Bu ürünü başka kullanan var mı? Memnun musunuz?

Insignia'cılar toplu alım yaptı, çok kullanan var, memnunlar:good:

teşekkürler..

bende de var memnunum öyle elzem bir şey değil ben daha öncede ince bir battaniye kullanırdım zaten aracımda da öyle çimento kiremit taşımıyorum :D o yüzden pekde öyle şartmı şart bir şey değil aslında ama alın tabiki paranız varsa.

bende de var memnunum öyle elzem bir şey değil ben daha öncede ince bir battaniye kullanırdım zaten aracımda da öyle çimento kiremit taşımıyorum :D o yüzden pekde öyle şartmı şart bir şey değil aslında ama alın tabiki paranız varsa.

öyle deme Hakan 5-6 yil kadar önceydi Türkiye tatili dönüsümde canim annemin ille götür olum deyipte bagaja koydugum peynirin suyu dökülmüstü aylarca kokudan arindiramamistim tam dökülen yerde hali kismida bozulmada olmustu o gün bu gündür bende havuz kullaniyorum aman dükülürmü acaba diye de düsünmüyorum artik:D

bence faydası çok, hatta 0 araç alırken standart yapsalar çok daha iyi olur.araçlar temiz kalır.

yani. insanın içi gidiyor. iyi bir icat bence. hem sarsılmayı önlüyor bagajda, hem sesi hemde kirlenmeyi

öyle deme Hakan 5-6 yil kadar önceydi Türkiye tatili dönüsümde canim annemin ille götür olum deyipte bagaja koydugum peynirin suyu dökülmüstü aylarca kokudan arindiramamistim tam dökülen yerde hali kismida bozulmada olmustu o gün bu gündür bende havuz kullaniyorum aman dükülürmü acaba diye de düsünmüyorum artik:D

işde battaniyen olsa o su gelmezdi halına gene :D

Bende kullaniyorum özellikle dökülen sivilar icin süper adi üstünde havuz :) bagada tasinan diger seyler arkadaslarin dedigi gibi battaniye vs . yeterli olabilir ama sivilar icin süper .Gelin arabam arkadasimin opeliydi babasi bir gün önce bagaja tursuyu dökünde Tursu kokulu bir dügünümüz olmustu mesela :D

cuma geldi kullanıyorum. güzel. biraz daha görüntüsünü beğenmedim. ama iş yapar. bagaj gergisi de aldım. bagaj epey düzgün oldu. araba yıkamak için malzemelerini neyin içine koyuyorsunuz arkadaşlar

Geri