Bagaj aydınlatmasına düşündüğüm spot ampul ne kadar sağlıklı olur???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 09SLYMN89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

09SLYMN89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bagaja ben sağlı sollu 2 adet spot ampul takmayı düşünüyorum ve elektiriğide bagaj aydınlatmasının kablosundan alıcam.Bu spot ampuller 12 volt 55 wat ampül.Eğer 2 tanesi birden düşük yanacak ise sadece tek bi tanede takabilirim.bu düşüncemin olurluğu nedir???

osramhalojen12v50wspotc.jpg

öncelikle kendinizi üye arşivinde tanıtmalısınız.... aksi takdirde yazdığınız mesajlar silinecektir..

spot nasıl olur bilemiyorum ben sağlı sollu 30cm led yaptım beyaz, oldukça hoş duruyor...

Kendimi tanıttım.

Benim aslıdan merak ettiğim aküden gelen 12 volt bu spot ampulu patlatırmı?yada cansız mı yakar?

ben spot ampülün 12 v olanından almıştım, ucuna kabo bağlayıp seyyar lamba olarak kullanıyorum şimdilik ışık verişi hiçte fena değil..

İnce kablo kullanmazsan, elektiriği de başka yerden çekersen sorun olmaz ama iki tane spot lamba bagajda biraz tuhaf olur. Led en mantıklısı.

sport lamba yanar ama çok ısınır; dokunduğu yeri yakar....

yapıştırma ince led şerit yap bence de
çok daha güzel durur...

Sizin tavsiyeleriniz üzere beyaz şerit led kullanmaya karar verdim :)
Peki bana internetten alabileceğim şerit led tavsiyeleriniz olursa sevinrim...

İnternetten almana gerek yok, metre usulü satan birçok aksesuarcı veya elektronikçi mevcut. Rengine göre deneyerek istediğin boyda alabilirsin.

Sizin tavsiyeleriniz üzere beyaz şerit led kullanmaya karar verdim :)
Peki bana internetten alabileceğim şerit led tavsiyeleriniz olursa sevinrim...

Eger reklam olmaz ise, benimle alakası yok sadece parcaları aldıgım yer ben memnunum ondan yazdım:

Yanlıs ise mod arkadaşlar müdahale etsin lütfen:D
www.bluemavi.com

Geri