aynasında sinyal olan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kullanıcı Forumdan Ayrıldığı için mesajını silmişdir..

Son düzenleme:
aklıma gelmişti ama daha önce, LED'ler ile çok güzel şeyler yapılabilir aslında... custom...

05> Focus ghialarda standart

artık çoğu araçlarda standart bmw vw mercedes geçen yeni volvolardada gördüm fordda da standart hale gelmeye başladı çok varda bizim opellerde nasıl olmuyor anlamadım hani atla devede değil basit bir şey öyle karmaşık teknolojisi yok...

bu arada dışarda sonradan takılma sinyal ledleri varda orjinali gibi durmuyor ben bizim vectranın birebir aynı ölçü ve görüntüsünde sinyalli bir ayna bulsam alıcam...

opel insigniada bile yok resimlerine baktımda demekki opel bunu gereksiz görüyor bencede gereksiz saçma görmemişlik gibi bişye bizim opellerde aynada değil hemen altında kaputta

bilmiyorum dünyada kullanmayan marka yok nerdeyse büyük bütün markalar kullanıyor bmw mercedes audi vw porche aklıma gelmeyen diğer bütün büyük firmalar yeni hondalar yeni fordlarda da var volvodada gördüm yeni s60 kasada

yani gereksiz değil bence olsa tasarıma işleve önem veren bu kadar büyük firmalar araçlarına eklemezlerdi gibime geliyor sonuçda çok ciddi firmalar...

sonuçda bmw mercedes audi volvo gibi firmalar araba sektörüne yön veren firmalar bütün diğer firmalarda bu firmaların takipçisi yapdıkalrını yapıyorlar bu tür büyük firmalarda kesinlikle araçlarında gereksiz fuzuli gördükleri özellik donanım araçlarına eklemezler..

geceleri kaportadaki arka sinyal ampülü arızalıysa patlaksa görmessin ayna çıkıntılı olduğu için arabadan belli bir mesafe uzak olduğu için çok rahat görünüyor sinyal arkadanda yandanda öndende gerek araç gerekse yaya için bence görünebilir..

tabi benim düşüncem opelin geçmeme nedenini işde anlayamadım ona çok şaşırdım yeni honda jazzlarda bile var

vivaro da yokmuydu ?

Q7 de ledli ve acayip manyak duruor ledlerle öle bişey yapsam apachi gibi paso saga ceker dörtlüleri yakarım :D

bizim vectranınkine benzeyen sinyalli ayna kullanan başka bir marka varmı acaba audininki benziyor sanki

Geri