Ayna sökme hakkında yardım istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Webster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Webster

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merhaba arkadaşlar, b kasa vectramda elektrikli ayna var. Sol aynamda bir problemden ötürü ayna sadece sola ve yukarı hareket ediyor. Elimle duzeltmeye çalışırken de kıracak gibi oluyorum.
İçini açıp kontrol etmek istedim ama sökemedim bir türlü. Nasıl sökeceğim hakkında bir bilgiye de ulaşamadım maalesef.
Nasıl sökebileceğim hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Aynanın dört tarafından elinle kanırttırarak kendine doğru çek yavaşça kırılacak gibi oluyor ama korkma arkasında tam ortada yuvaya geçen top var.Bende serviste görmüştüm ustadan.
:bir:

motor sesi geliyor ve zor hareket ediyorsa sökmeden ayna arasından pas sökücü ve yağlayıcı sprey ile içeri sıkarak yağla. benimde aynı sorun vardı bu şekilde hallettim.

O zaman bir wd 40 denemek lazim gibi, olmadi denildiği gibi sokeyim de bakayım. Tesekkur ederim cevaplar icin.

Daha bu sabah denedim WD-40 ile yağlamayı, ilk başlarda sağa ve yukarı hareket etmiyordu fakat, uzun uzun basmaya başlayınca hafiften kıpırdandı ve ayarlayabildim, umarım böyle de devam eder. WD-40 bambaşka. Ama belli ki ayna motoru yavaştan sinyal vermeye başladı demektir bu :)

motor çalışıyorsa daha açılır o...

Geri