arkadaşlar merhaba...bugün Levent(kuti) abi sağolsun bana ön ayak oldu aracıma park sensörü taktırdım...ilk önce sensörleri boyamaya gerek olmadığı arabanın rengine uyum sağladığı kanısına vardık. fakat sonra dönüşte içime sinmedi. tamda ankara opis in önünden geçiyordum.dedim bunlarda aracın boyası vardır iki dakka boyatıvereyim...boyama bölümüne girdim yetkiliye derdimi anlattım adam 4 tane 50ykr büyüklüğündeki plastiği boyamak için tam 80YTL+KDV istedi
arkama bile bakmadım direk çıktım...kafam attı bi boyacı buldum 50gr aracın boyasından aldım(makina ile karıştırdı) 5ytl...bi de fırça 25ykr oturdum güzelce incecik bi boya attım 2 dakkada buyurun sonuç:
şimdi merak ediyorum taş çatlasın 6 milyonluk boya işi için 100ytl ye yakın para almak nasıl bi anlayıştır?
üstelik biz mesuliyet kabul etmeyiz çalışmaz bozulu filan diye...sonuç mükemmel canavar gibi çalışıyor...:rock

şimdi merak ediyorum taş çatlasın 6 milyonluk boya işi için 100ytl ye yakın para almak nasıl bi anlayıştır?
üstelik biz mesuliyet kabul etmeyiz çalışmaz bozulu filan diye...sonuç mükemmel canavar gibi çalışıyor...:rock
Son düzenleme: