Ayıp-yazık-günah!bu kadar da olmaz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba...bugün Levent(kuti) abi sağolsun bana ön ayak oldu aracıma park sensörü taktırdım...ilk önce sensörleri boyamaya gerek olmadığı arabanın rengine uyum sağladığı kanısına vardık. fakat sonra dönüşte içime sinmedi. tamda ankara opis in önünden geçiyordum.dedim bunlarda aracın boyası vardır iki dakka boyatıvereyim...boyama bölümüne girdim yetkiliye derdimi anlattım adam 4 tane 50ykr büyüklüğündeki plastiği boyamak için tam 80YTL+KDV istedi:mad: arkama bile bakmadım direk çıktım...kafam attı bi boyacı buldum 50gr aracın boyasından aldım(makina ile karıştırdı) 5ytl...bi de fırça 25ykr oturdum güzelce incecik bi boya attım 2 dakkada buyurun sonuç:
foto271jg4.jpg

foto273fu9.jpg

şimdi merak ediyorum taş çatlasın 6 milyonluk boya işi için 100ytl ye yakın para almak nasıl bi anlayıştır?
üstelik biz mesuliyet kabul etmeyiz çalışmaz bozulu filan diye...sonuç mükemmel canavar gibi çalışıyor...:rock

Son düzenleme:
eline sağlık güzel olmuş,el emeği göz nuru:)

çok güzel olmuş eline sağlık.opis böyle kazıkçı ve ölmüş eşekçidir.opal-opan tavsiye ederim.opiste benimde kötü anılarım var...

çok güzel olmuş eline sağlık.opis böyle kazıkçı ve ölmüş eşekçidir.opal-opan tavsiye ederim.opiste benimde kötü anılarım var...
tövbe bi daha gitmem zaten....:hıh:

Bu arada , üzerine direk boya atmak algılamasını etkiliyor diye biliyorum amam problem yasamıyorsan iyi tabiiki

sensörlerin bulunduğu kanallara atmadım sadece etrafını ve kanalların ortasındaki küçük plastiği boyadım bi problem olmadı...gerçekten park sensörleri çok büyük bi rahatlık...

eline sağlık sanırım serviste bu kadar itinalı ve güzel yapamazlardı.
*******************************/288100 ;)

zuper olmus... helal walla. aracin rengini nasil tuturdunuz

zuper olmus... helal walla. aracin rengini nasil tuturdunuz
usta sağ ön kapıyı açtı orda herhalde aracın boya numarası var. bilgisayara o numarayı verince hangi renkten kaç gram karıştırılacağı yazıyor. usta bir sürü renk kattı bi kaba sonra karıştırdı aracın rengi ortaya çıktı. bir sürüde boyam arttı artık lazım oldukça kullanırım:good:

Hayırlı olsun içerden çekilmiş foto da eklersen güzel olur ...

Geri