Aydın'dan arkadaşlar.

fotoferdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar.

Aydın Merkez'de polisler cam filmlerine karşımı acaba? kurban bayramında kısmet olursa aydın'a gidecem Camlarıma film yaptırmak istiyorum ama oradaki polisler üzerine düşüyormu acaba aydın'lı üye arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?
İstanbulda nerede görse kıllık yapıyorlar geçen ay çizdiler filmlerimi çıkartmak zorunda kaldım ama tekrar yapmak istiyorum arabam gözüme çok itici görünüyor

Slm arkadaşlar.

Aydın Merkez'de polisler cam filmlerine karşımı acaba? kurban bayramında kısmet olursa aydın'a gidecem Camlarıma film yaptırmak istiyorum ama oradaki polisler üzerine düşüyormu acaba aydın'lı üye arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?
İstanbulda nerede görse kıllık yapıyorlar geçen ay çizdiler filmlerimi çıkartmak zorunda kaldım ama tekrar yapmak istiyorum arabam gözüme çok itici görünüyor

Merhaba dostum. Aydında çok abartı olmadığı sürece film serbest desek yeridir :) Birazda ustuplu araba sürdünüz mü hiç problem olmaz.
İsterseniz aydını rutin polis çevirme yerlerini işretliyim :D

Bu arada aydına gelince haber verirseniz (tabii müsait olursanız malum bayram gezmesi) bir çayımızı içer muhabbet ederiz.

Son düzenleme:
Merhaba dostum. Aydında çok abartı olmadığı sürece film serbest desek yeridir :) Birazda ustuplu araba sürdünüz mü hiç problem olmaz.

Bu arada aydına gelince haber verirseniz (tabii müsait olursanız malum bayram gezmesi) bir çayımızı içer muhabbet ederiz.

Çok isterim inşallah fırsat bulurum. Yok o kadar gerek yok zaten plaka yabancı olunca affederler heralde orada öyledir diye:) teşekkür ederim ilginiz için.

Valla bizim polislerin hiç sağı solu belli olmuyorki :)
Ne desek boş ama giderken müziği çok acma o zaman bakar film falan belli olmak yazar valla.1yılı aşkın süredir filmli aracım çok şükür yemedim daha :)

Bana gecen sisleri söndür dedi :) araçta sis yokki abi dedim heaaa mercedes şeyleri dimi bunlar dedi yol verdi :)

:good:üşte opel kaedeşliği budur ağzına sağlık murat

hosgeldınız keyıflı forumlar ..

Geri