Aux çıkışımı Mp3 teyp mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysnbbk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ysnbbk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba opelim.net
Aux işleminimi tavsiye edersiniz yoksa direksiyon kumanda modülü olan bir mp3 çalar teyp almayımı ? Birde şöyle bir sıkıntı var. mp3 çalar teyp alsak direksiyon aparatını bulamıyoruz. Peki bu aux işlemini yapmak için herhangi bir elektronikçiye gitsek buradaki bilgilere bakıp yapabilirmi?Bide o çakmaklıktan verdiğimiz çıkışı nasıl sabitliyorsunuz oraya? Sonuçta dişi soket var orada ve o delikte nasıl sabit duracak?
Araç opel astra g 1.4 club 2004 model

Aux işlemini tavsiye etmek isterim :D ben yapmak istiyorum ama projeyi yapıcak usta bulamadım Ankarada:( Direksiyondaki module leri kullanmanın bir yolu vardı diye hatırlıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam görmüştüm bi forumda...

Yasin Pioneer'in bir modeli vardı direksiyon modülü bağlanabilen. Aux var mıydı üzerinde bilmiyorum. Konuyu açan kişi mokia (cengiz abi)

Yasin Pioneer'in bir modeli vardı direksiyon modülü bağlanabilen. Aux var mıydı üzerinde bilmiyorum. Konuyu açan kişi mokia (cengiz abi)
Mokia ya msj attım ama cevap gelmedi cihan.Pioneerin o modelini biliyorum ama direksiyon modülünü mokia yapıyordu ona da ulaşamayınca kaldık ortada :D Aslında en iyisi aux ama onuda yapacak adamı bulmak mesele.Hem daha hesaplı olur hemde daha kullanışlı. Bu arada benim hataya tayinim çıktı gelirsen haberim olsun. 15inden sonra hataydayım :)

Son düzenleme:
Mokia ya msj attım ama cevap gelmedi cihan.Pioneerin o modelini biliyorum ama direksiyon modülünü mokia yapıyordu ona da ulaşamayınca kaldık ortada :D Aslında en iyisi aux ama onuda yapacak adamı bulmak mesele.Hem daha hesaplı olur hemde daha kullanışlı. Bu arada benim hataya tayinim çıktı gelirsen haberim olsun. 15inden sonra hataydayım :)

İntenette de var bildiğim kadarıyla o modülden. Arayınca çıkıyordu.

Hadi hayırlı olsun. Okul bitti ve atama geldi öyle mi?

İntenette de var bildiğim kadarıyla o modülden. Arayınca çıkıyordu.

Hadi hayırlı olsun. Okul bitti ve atama geldi öyle mi?
Yok dostum daha okul bitmedi :) ben iki sene önce kpss den şırnağa atanmıştım tayinim çıktı şimdi hataya :)

Yok dostum daha okul bitmedi :) ben iki sene önce kpss den şırnağa atanmıştım tayinim çıktı şimdi hataya :)

Ben meslekte 10. Yılımı bitiriyorum. Sen daha okuyorsun :)

bende aynı ikilemdeydim. mersinde 70 liraya modül aldım mevcut pioneer ımı direksiyondan kumanda edebiliyorum artık. tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...iyon-kumanda-pioneer-adaptoru-112949056/detay
teybin yoksa teyp de veriyor
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...asina-uyan-pioneer-mp3-usb-li-113242229/detay
Peki ekranda sadece saat tarih gözüküyor değil mi? Bide hocam hiç bir sıkıntı çıkmadan rahat rahat kullanıyormusunuz? Teypli fiyatını pahalı vermiş çünkü bir ara teyp fiyatı vatanda 130 liraya kadar düşmüştü.Modül alıp yanına ayrıca teyp almak daha mantıklı. Siz direk modülü kendinizmi taktınız? Yoksa bi oto-teyp yada oto elektrikçiyemi götürdünüz?

Geri