!...Auto King ... !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili Opelimnet ailesi , bugün astra mı ' auto king ' servisine bıraktım ..
Arka tamponun bir kaç köşesinde çizikler ve geri geri gelirken arkadaki taşı görmedıgımden tamponun 5*6 cm lık kısmını catlatmısdım...

Benim sorum daha önceden hiç auto king a araç bıraktınız mı ?
Bırakdıysanız sonucdan memnun kaldınız mı ? İyii midir ? Kötü müdür ? Bunu sorcakdım .. ! Saygılar ...

1 kez bırakmıştık mercedes arka tamponunu, hafif darbeliydi sıcak kalıba sokup yeniden eski şeklini verdiler. üstüne çektikleri boyada çok sağlıklı yapılmış bi uygulamaydı. tavsiye ederim bende

Peki aracı teslım alırken dıkkat edecegım bı husus var mıdır ?

nerde auto king ve nekadar bı malıyet cıkarttılar?

Maltepe deki , maliyet cıkarmadılar ben kaskomun mını onarımından yararlanıyorum..

4 kere bıraktım 3 kere kavga ettim.. Autoking berbat bir şirket..

4 kere bıraktım 3 kere kavga ettim.. Autoking berbat bir şirket..

Ne gibi ? Düzgün mü yapmıyorlar ?

benim eski clioyu yapmışlardı tampon çatlaktı istanbulda park halindeyken biri vurmuş sonradan boyada çizgi çizgi oldu sıra dağlar igibi sonrada o çizgilerden dökülmeye başladı çatlak olduğundan dolayı yapıyorlarmış sonra tekrardan verdim garantiden yaptılar vede bıraktığın gün al bursadakinde arkadaşta bıraktı akşamında bir baktık adamlar heykel meydanına piyasa yapıyorlar çocuğun arabayla:D

7-8 kez bıraktım hiç bi sıkıntı yaşamadım..

benim eski clioyu yapmışlardı tampon çatlaktı istanbulda park halindeyken biri vurmuş sonradan boyada çizgi çizgi oldu sıra dağlar igibi sonrada o çizgilerden dökülmeye başladı çatlak olduğundan dolayı yapıyorlarmış sonra tekrardan verdim garantiden yaptılar vede bıraktığın gün al bursadakinde arkadaşta bıraktı akşamında bir baktık adamlar heykel meydanına piyasa yapıyorlar çocuğun arabayla:D

Valla pıyasa yapmak ıstıyolarsa yapsınlar :) en son kac kmde oldugunu kagıda yazıp bana verdıler öle bsey yapcaklarını sanmıyorum ruhsatı felan bende :)

Geri