audi test sürüşleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
haftasonu hipodromda audi a4 test şürüşleri vardı opelim.netten katılan varsa deneyimleri ve düşüncelerini paylaşsın.
dinamik direksiyon teknolojisiyle yeni a4 lere bindiğinizde nutkunuz tutulacak kaygan zeminde hız en az 120-140 la pilot direksiyonu bırakıyor ve araç bir kaç savrulmayla kendi kendine topluyor inanılmaz birşeydi.
ve bu direksiyonun bir özelliği de düşük hızlarda aşırı tepkili iken yüksek hızlarda manevralara daha az tepki vermesiymiş kısaca ben hayran kaldım

koskoca sitede test sürüşlerine katılan yokmu :eek: :eek:

bizim arkadaşlarda gitti fakat sürüş yapamadıkları için ben gitmedim yapsalardı gidicektim:)

aynen valla bende gittim baktım sürdürmüyolar bende karting yaptım :D daha çok zevk aldım :)

dandik audiyi test etsen nolcak etmesen nolcak...:D:D:D

audi a5&a4te çok iyi iş çıkardı....

bizim arkadaşlarda gitti fakat sürüş yapamadıkları için ben gitmedim yapsalardı gidicektim:)

aynen valla bende gittim baktım sürdürmüyolar bende karting yaptım :D daha çok zevk aldım :)

:eek: :eek: ben pazar saat 13 gibi gittim dinamik direksiyon 3200 araçla bilgilendirme turu atıyorsun sonra 2000 motor klasik direksiyonla kendin bir tur atıp dinamik direksiyonla ikinci bir tur daha atıyorsun karting parkurunun yanındaki caddede trafikte 10 km filan kullanıyorsun iki a4 arasında bile muazzam bir fark var
çok harika bir deneyim di araçları da ustalığın derecesinde zorlayabiliyorsun slalom yapıyorsun ani dönüş yapıyorsun spin attırabilirsen spin attırıyorsun kaygan zeminde aracı kaydırıyorsun
belki sonradan kaza filan olduysa test sürüşlerini iptal etmiş olabilirler

Son düzenleme:
pazar günü bende karting yaptım çok zevk aldım salla audiyi ya:)bi yanlama yeter:)

Geri