Ateşeleme Bobini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tyderu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tyderu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamam teklemeye başladığında ateşeleme bobininden şüphe duydum ustaya baktırdım küçük bi kısmında çatlama olmuş. Usta oksitlenmeyi temizledi tekrar taktı seni idare eder dedi tekrar tekleme yaparsa değiştiririz dedi. Bende internetten araştırdım ve buldum. Size sorum şu arkadaşlar https://www.onlineyedekparca.com/ur...tesleme-bobini-a12xer-a14xer-orjinal-gm-marka Güvenilir mi?
aracım opel corsa ov 1.4 benzinli 2016 model

Ekli dosyalar

• EDBA29D3-3DAE-4530-B9B7-19ED85E2E3E0.webp
    EDBA29D3-3DAE-4530-B9B7-19ED85E2E3E0.webp
    8.4 KB · Görüntüleme: 196
Evet güvenilir bir sitedir alışveriş yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tyderu
Bizim araclarda delphi marka bobin kullaniliyo bilginiz olsun gm ayri delphi ayriymis gibi dusunmeyin alirken

• Beğen
  • Beğen
Tepkiler: Tyderu ve mertk
Aracinizdaki bobini sokturup uzerindeki yaziya bakarsaniz delphi yazdigini goreceksiniz

• Beğen
Arabamam teklemeye başladığında ateşeleme bobininden şüphe duydum ustaya baktırdım küçük bi kısmında çatlama olmuş. Usta oksitlenmeyi temizledi tekrar taktı seni idare eder dedi tekrar tekleme yaparsa değiştiririz dedi. Bende internetten araştırdım ve buldum. Size sorum şu arkadaşlar https://www.onlineyedekparca.com/ur...tesleme-bobini-a12xer-a14xer-orjinal-gm-marka Güvenilir mi?
aracım opel corsa ov 1.4 benzinli 2016 model

Aynı araçta bendede var , aracın kronik problemi . Motor üst plastik kapağı ile külbütör kapağı arasından giren su , doğruca buji yuvalarına iniyor ve bi kere oksit başladımı önünü alamiyosunuz. 3-4 kez bende 1 numaralı gözün oksidini temizledim fakat bir süre sonra yeniden oksitlendi. En iyisi takım bobin ve buji değişimi. Ben hella aldım ve memnunum. Fiyat olarak delphi den biraz daha uygundu.

arkadaşlara katılıyorum benim aracın bobini değiştirirken çıkan delphi'ydi malzemeciden delphi alıp taktırdım.

Geri