astraya hangi jant yakışır ..?

sizce hangi jant ??? 18' mi 19' mi ?

• 1.ci resimdeki 19' jant mı

Oy: 17 43.6%
  • 2.ci resimdeki 18' jant mı

Oy: 22 56.4%

• Kullanılan toplam oy
    39

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sizce h kasa astraya hangisi yakışır ikisininde fiyatları aynı ilk resimdeki jant 19' diğer kyowa ise 18' hangisi daha güzel durur eğer astrada takılı araçlar varsa eklerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada araca nam amortisör le 9-10 cm de düşürmeyi planlıyorum bi problem olmaz sanırsam ve kendi önerisi olan arkadaşlarda lütfen resim eklesin bu hafta içinde alıcam çünkü.
19lukjantqb4.jpg

kyowakh3.jpg

Son düzenleme:
1, resim ama 19 çok büyük olmaz mı?

valla kardesım ıkısede buyuk en ıdal bence 17 ama bu ankette 18 derım 19 cok buyuk bence yorar arabayıı

18 yada 19` jant takacaksın bide arabayı 9-10 cm düşüreceksin araba sadece İstanbul parkta kullanılacak herhalde

inç arttıkça yanak payı düşer bu nedenle pek sağlıklı olmaz.jant da yamulur lastik de yarılır.en ideali 17 olur bu araca.ama tercih senin.

arkadaşlar ya 19' yada 18' takıcam 2 araçta gördüm 19' ve bende takabilirim düşüncesindeyim size göre hangi jantı takmalıyım ve bu arada 20' takan astra bile var. 17' takacağıma orjlerle gezerim zaten. Bu arada jant önerisi olan arkadaşlar varmı ne kadar çok seçenek olursa o kadr iyi olur benim için

Son düzenleme:
gri aracın jantı 20' mavi aracın jantları ise 19' demekki istanbul park dışındada kullanılıyormuş ancak çamurluklarla oynamak gerekirmi veya arkaya 2-3 kişi otursa bir problem olurmu nam takıcam ve 8-10 cm arası düşüş yapılabiliyormuş
imagebejrg6.jpg
imagemavivj7.jpg

mtl161dq1.jpg

Son düzenleme:
Kısmet olursa düşündüğüm ve beğendiğim tek model bu oldu Astra Gde gördükten sonra,5 bijon olmayabilir ama markasına ayıp olmasın diye bakamadım model aynıydı 17'di.

Son düzenleme:
20 inch takarsan bide demir yolu bulmalısın tren gibi jantın üstünde gidersin

Geri