Astra'ma Kavuştum şükürler olsun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Philips CD Changeri almak için antalya gümrüğüne gittim. ama keşke gitmeseydim dedim. iki şeritli karşılıklı gidiş ve geliş olan yolda kırmızı ışıkta durdum ışıktan sonra 6-7'nci sıradayım. yeşil yandı öndekiler geçti benim önümdeki biraz yavaş kaldı. ha bu arada sol şeritteyim. neyse hızlandı o da geçti. tam gaza bastım hızlanıyordum ki mavi bir bmc sağdan en az 60'la geldi benim sağ kapı ve çamurluktan acayip çizilme sesi geldi. neyse karşıya geçti durdu. bir de beni suçlamaz mı? adamım bak sen sağ şeritten sola dönüyorsun hangi kitapta yazıyor bu? felan filan dedi ki benim tanıdık var gidip yaptıralım kaporta ve boyaya 280 ytl masraf çıkardılar.ulan dedim şimdi anlaşamayacağız polis molis derken dedim madem öyle asıl kusur sende oraya gidip tutanak tutacak olsak polis ikimize de cezayı basacak. 120 ben 160 sen olay bitsin şurda dedim. arabayı bıraktım ama aklımdan binbir senaryo geçiyor. ulan şimdi bunlar benim arabayı indragandi yaparlarsa, yok şöyle olursa yok böyle olursa iki gün aklım sürekli onda. bu gün gittim adamlar sağolsun extradan kapıdaki göçükleri tampondaki tırnakları fekan da yapmışlar cirlop gibi olmuş. allah razı olsun dedim. şmdi üç gün sonra tekrar gel pasta yapmamız lazım diyorlar yaptırmasam bir şey olur mu?

Ha bu arada biraz daha geriden başlasa sanırım hava yastığını kaybedecektim. şükürler olsun olmadı öyle bir şey. arkadaşlar 120 ytlyle atlattığım bu kazayı yapan megane 2 olsa inanın 1000 ytl den aşağı kurtarmazdı. forumdaki kaza resimlerine bakınca böyle düşündüm eeeeeeee bu da opelin farkı işte

Son düzenleme:
onunla geçmiş olsun

Geçmiş olsun sami çok ucuz atlatmışsın

geçmiş olsun pasta cila yaptır boyadan sonra iyidir

geçmiş olsun yaptır pasta cila ama sadece boyanan yere değil komple yapsınlar

gecmıs olsun

geçmiş olsun...megan 2 yide küçümsememek lazım ama...

çok geçmiş olsunda:)) niye megana atıfta bulundunuz? :)

hepinize teşekkür ederim. arkadaşlar forumda corsa megane kazası vardı ya hani okuyanlar bilir ordan aklıma geldi. yok canım neden küçümseyelim araba arabadır değil mi?

Geri