astram yag eksiltiyor ne yapmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halim1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halim1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astram yag eksiltiyor yag eklemelimiyim yag bakımına daha 5000 km var şimdiden min çizgisinin altına düştü ne yapmalıyım

ne kadar yağ eksilttiğine bakmalısın;1000 km'de yarım litre falan eksiltiyorsa çokta önemli değildir ama miktar fazlaysa motor yaptırman gerekebilir...

Yağını değiştir birde öyle tekrar ölç.Mobil super s 10w40 koymanı öneririm.

ne kadar yağ eksilttiğine bakmalısın;1000 km'de yarım litre falan eksiltiyorsa çokta önemli değildir ama miktar fazlaysa motor yaptırman gerekebilir...

arkadaşım sen motor yaptır diyorsun araba daha 99.700de arabayın çekişinde bişey yokki motor istesin

dostum arabanın eksozundan duman atmıyorsa contaları kontrol ettir kaçak vardır. bence kaliteli yağ kullan castrol 10w40 al, birde öyle dene... birde motor çalışırken yağ kapağını aç. üfleme çok varsa araç rektifiye istiyor olabilir.

dostum arabanın eksozundan duman atmıyorsa contaları kontrol ettir kaçak vardır. bence kaliteli yağ kullan castrol 10w40 al, birde öyle dene... birde motor çalışırken yağ kapağını aç. üfleme çok varsa araç rektifiye istiyor olabilir.

senin dediyin rektifiye yeni motor mu demek egzozdan duman geliyor yagı deyiştirmeye giddiyimde ne yag kullandı bilmiyom opel için verdedim markasına hiç bakmadım şimdi yag min çizgisinin altında yag eklesem zararı varmıdır acaba

yağ eklemezsen zararı var acilen yağ seviyesini tamamla yoksa ne sen sor ne ben söyleyim

nasıl bir yag eklemeliyim ve ne kadar eklemeliyim castrol 10w40 tavsiye ediyorlar bu yag güzel midir acaba

arkadaşım normal görünmüyor.

castrol 10-40 ekle işte.

Geri