Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne kadar yağ eksilttiğine bakmalısın;1000 km'de yarım litre falan eksiltiyorsa çokta önemli değildir ama miktar fazlaysa motor yaptırman gerekebilir...
ne kadar yağ eksilttiğine bakmalısın;1000 km'de yarım litre falan eksiltiyorsa çokta önemli değildir ama miktar fazlaysa motor yaptırman gerekebilir...
dostum arabanın eksozundan duman atmıyorsa contaları kontrol ettir kaçak vardır. bence kaliteli yağ kullan castrol 10w40 al, birde öyle dene... birde motor çalışırken yağ kapağını aç. üfleme çok varsa araç rektifiye istiyor olabilir.
dostum arabanın eksozundan duman atmıyorsa contaları kontrol ettir kaçak vardır. bence kaliteli yağ kullan castrol 10w40 al, birde öyle dene... birde motor çalışırken yağ kapağını aç. üfleme çok varsa araç rektifiye istiyor olabilir.
senin dediyin rektifiye yeni motor mu demek egzozdan duman geliyor yagı deyiştirmeye giddiyimde ne yag kullandı bilmiyom opel için verdedim markasına hiç bakmadım şimdi yag min çizgisinin altında yag eklesem zararı varmıdır acaba