AstraH 2 düğmeli kumandadan 3'e dönüşüm mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dionisus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dionisus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başlık aslında konunun kendisi. Siz de sinir oluyor musunuz bilmem ama ben bagajı açarken sinirden köpürüyorum. sedan araçlarda biliyorsunuz kumandadan ya da konsoldan açmak şart. Bu üç düğmeli kumandaya çevirmek bizim araçlarda mümkün mü acaba?

Barış bey çok önemli bir noktaya değinmişsiniz. Aracımın en nefret ettiğim tarafı bagaj açmak.
Takip....

Kucuk bir ayar ile tek dokunusla bagajda acilabiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.servis kitapciginda yaziyordu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O tek dokunuş olayı açma düğmesine sürekli basmak tahminimce. Yalnız çoğu zaman düzgün algılamıyor. Benim araca özgü de değil. Babamda aynı aracın 2008 modeli var. Onda da durum aynı. Defalarca açma düğmesine basmaktan bildiğiniz o tuş içeri göçtü.

O tek dokunuş olayı açma düğmesine sürekli basmak tahminimce. Yalnız çoğu zaman düzgün algılamıyor. Benim araca özgü de değil. Babamda aynı aracın 2008 modeli var. Onda da durum aynı. Defalarca açma düğmesine basmaktan bildiğiniz o tuş içeri göçtü.

Hayir tabiki.bir defa dokunarak butun kapilar ve bagaj aciliyor ve bir defa dokunarak butun kapilar kapanir ve bagaj.sofor tarafindaki kilitleme dugmesi e basili tutarak bir dugmeye basiliyordu ama hatirlayamadim simdi

Hayir tabiki.bir defa dokunarak butun kapilar ve bagaj aciliyor ve bir defa dokunarak butun kapilar kapanir ve bagaj.sofor tarafindaki kilitleme dugmesi e basili tutarak bir dugmeye basiliyordu ama hatirlayamadim simdi

Bana denk gelmedi lakin öyle bir özellik bulunsa bile çok pratik olacağını sanmıyorum, bu sefer de her kapıyı açtığımızda bagaj kapağını kaldırıp kapatmamız gerekir. "Çare Üçüncü Tuş" :rakir::rakir::rakir:

Geri