astra sedan hakkında yardım

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra sedan için siparişi verdik Allah ın izniyle ama body kit flan almadım. çünkü opelin verdiği body kit pek hoşuma gitmedi. ve 1000 ytl fark alıyorlar. tek istediğim şey var ama. hani bagajın üstüne konulan bir parça var. resmini bulayım hemen koycam. ama sadece bu parça için 300 ytl istedi servis. bana çok geldi. bunu nerden bulabilirim acaba???

big8198157939363p8l8209sn5.jpg

hayırlı olsun bı fıbercı yapar kalıbı varsa

spoiler olsa gerek

body kit almamana acayip sevindim bence iğrenç bitiriyo astrayı.hayırlı uğurlu olsun enjoymu?

enjoy sp sunroof ve hız sabitleyici. body kit iğrenç bencede fakat sadece o bagajın üstündeki kısım güzel. opel 300 ytl dedi ona. bende oha dedim tabi. o kadarcık şey 300 ytl. maliyeti 30 ytl yi geçmez. araç gelmiş bayiye. fakat temmuzun vergisi mi ne varmış. onu vermemek için haftaya perşembe alcam aracı

düşünmüyor değilim astra sedanı ama yeni kasa gelince gündemden düşer diye korkuyorum.tipleri son zamanlarda acayip hoşuma gitmeye başladı.gümüş grileri süper

yeni kasa gelmesi etkilemiycek emin olun. tabi sedan ları etkilemeiycek. yeni kasaların sedanlarının çıkması en az 6 sene yi bulcak.

hayırlı olsun. kazasız belasız

ben 1.6 sını düşünüyorum ama performansından şüphelerim var.test sonuçlarıda pek içaçıcı değil.ama bu sitede kullananlar iyi diyordu.yarın opala uğrayıp test randevusu alcam.1.6 astra sedan için

Geri