astra ön far

Emre_H7070

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın farlarının içine daha önce su girmiş we kurumus sanırım bu yüzden leke leke duruyo.Farı cıkartıp içindeki camı temizlemek mümkün mü? Bilgisi olan ?

tabiki mümkün ama biraz zahmetli işlem...far sökme diye ararsan sitede bulursun...

tamam saol ama astra h için bulamadım. merceksiz benim farlar yapan yada yaptıran war mı??

Kolay kolay kimse uğraşmaz gibime geliyo arkadaşım. O ihale sana kalır sanırım. Farı sökünce silikon olayı var ve o iş epey bi ince işçilik gerektiriyo.

yenisini takacaksın kardeş.camı çıkan bir malzeme değil ve su aynaları bozar.boşuna uğraşma bfiliz54@hotmail.com

bence hiç uğraşma dönüşü olmayan bir hata yapa blirsin söküp talılırken kırılacak bir tırnak veya bir parça daha büyük bir sorun aça bilir

emre kardeş,aynı sıkıntı bende de var.halledersen yaz buraya,biz de faydalanalım:)

Ben 4 kez garantiden değiştirdim her seferinde yeniden içeri nem alıp tortu oturuyor, o nedenle ümitsiz çaba diyebilirim. En son malın biri aracımın sol ön çamurluğuna girdiği için tekrar değiştirmem gerekti.sol kasko sağın parasını aynı görüntüye sahip olsun diye cepten ödeyerek aldım. Yani 5. defa xenon farları değiştirmiş oldum. (orjinal fardır) Üstünden sadece 1 ay 2-3 yağmur geçti yada geçmedi bilin bakalım sonuç ne????
Ön camı da çıkmıyor direkt kırılıyor, kesip yapıştırma yöntemi filan denenebilir ama daha çok nem çekmesinden başka birşeye yarar mı emin değilim.
Allahtan farların fiyatları çok ucuzladı . Ben aracı aldığım sıralarda 1.000 ytl civarındayken şimdilerde 280 ytl'ye kadar düşmüş durumda.

Geri