Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur.ckmk link' Alıntı:Tolga abi rica etsem profildeki araç bilgilerini değiştirir misin![]()
VIII link' Alıntı:Abi maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını greatt
Tolga KARACA link' Alıntı:005hihih
Sağol kardeşim greatt
mucahitduran link' Alıntı:Harbiden hemen değiştirdiniz Tolga BeyOradaki cosmo yazısı beni benden aldı...
![]()
Hayırlı olsun. Direksiyonu tutmadan kullanma özelliği de var araçta galibaTolga KARACA link' Alıntı:
Beklentilerinizin çok üstünde olmaz. Depo fullken hızlı bir şekilde aşağıya doğru gidiyor sanırımOGOKTAS link' Alıntı:Tolga sanırım artık sıra test videolarına geldi![]()
İstek yapabilirsek İzmir'den istanbula göçmüş canım kardeşim Doğan için AS tüketim değerlerini gösteren video istiyorum 011zaa
mucahitduran link' Alıntı:Beklentilerinizin çok üstünde olmaz. Depo fullken hızlı bir şekilde aşağıya doğru gidiyor sanırımHani arabayla yüksek hızlara çıktıktan sonra vitesi boşa atınca devir saati "çiuuuuv" diye düşüyor ya, ha! tam öyle
![]()
sohayli link' Alıntı:Hayırlı olsun. Direksiyonu tutmadan kullanma özelliği de var araçta galiba![]()
DERSİMLİ link' Alıntı:Kardeşim tekrar hayırlı olsun Maşallah diyelim, kullandıkça daha fazla seveceksin ben özellikle 2 vites gazı kökleyip koltuğa yapıştırmasına birde direksiyonun kızgın boğalar gibi sağa sola çekmesine bayılırdım. greatt