arkadaslar sıfır km arac aldık 3 ay once 1.4 150hp b14xft motor kodlu... arac performansı asırı derecede kotu idi...hemen aldıgımız bayiye sikayetimizi ilettik, aracın yeni oldugu icin tam performansını vermediğini 7-8 bin km sonra tam performans alabilecegimizi her sıfır aracta boyle oldugunu falan soylediler..ki ilk defa sıfır km arac almıyoruz bastan sallamak icin soylediklerinin farkındayım...neyse sonuc olarak suan 13500 km civarında motor halen hantal performan cok kotu.. konuyu bayi ile iyice kavgaya donusturmeden kendim bu performans eksikliğini arastırmak istedim ve sonuc olarak turbo basıncı max.olarak 0.3 bar genelde 0.1 barda calıstıgını turbomun tam randımanı vermediğini anladım..sorum şudur ki bu motor un fabrika değerlerini bulamıyorum...turbo max.basıncını bilen varmı???birkac tamirci arkadaş her aracın turbo basıncı değişiktir fakat 0.7-0.8 den asagı da olacağını sanmam bu aracta sorun var dediler..b14xft motor kodlu astra mın max. turbo basıncı kac olmalı???tesekkurler...