Cvp: astra j yakıt tüketim
Selamunaleyküm değerli dostlarım. Malumunuz sıfır araç almıştım 2016 1.4 oto.sedan bu yakıt konusunu bende bayağı bir irdelemiştim aracım km ye 450 kr felan yakıyor şehir içi çok sakin kullanmama rağmen şuan 3000 km de oldu , tabiki sıfırdan bu yana muhakkak yakıt sarfiyatında bir fark var. Dahada düşeceğinden eminim . Şimdi geleyim lpg konusuna, burada tabiki eline su dökemeyecegimiz üstadlarımız var lpg konusunda lakin benim şahsi fikrim şudur ülkemiz vergi ülkesi siz bugün italyaya gidin brc marka bir lpg taktırın vereceginiz fiyat 1500 tl yi gecmez ama bizim ülkemizde gemiyle geldi uçakla indi bindi derken oluyor sana 3000 tl .. Atiker Gold obd li diye bir sistem var ülkemizde (bu arada ben atikerin ortağı felan değilim: )) fiyatı 1500 tl iyi bir işçilik ve emekcilikle harika bir lpg dönüşüm sistemi , evet landirenzo, prins, lovato ve brc bunlar tabiyki harika markalar ama mesele parayı markaya isme vermekmi yoksa yakıtımızı ucuz hale getirip bize sorun açmayacak ve bütçemizi üzmeyecek bir lpg taktırmakmı? . Adam zaten 3 kuruşu beş kuruşu arıyor aramasa neden lpg taktırsin gider dizel alır yada benzinle binmeye devam eder. Evet bazen 3 kuruşu 5 kuruşu arayalım ama 1500 tl vermek varkende 3000 veya 4000 tl lpg ye vermeyelim . Son olarak bizim araçlar sibob sorunu felan bahsediliyor bu konuda da yotubede candan otogaz diye videolar var özellikle bizim 1.4 turbo ve 1.6 araçların üzerine çok düşmüşler bir izleyin derim hatta taktırmak istesem 1000 km yapar oraya bile giderim sırf temiz ve bilinçli işçilik var diye.