Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra j Sedan 2012 1.3cdi sport a cosmo özellikleri ekletme?
Arkadaşlar, ben astra j Sedan 1.3cdi sport aldım 2012 Model, bu araca cosmo özellikleri olan bluetooth, şerit değiştirme uyarısı.. Vs gibi özellikler opel serviste eklettirebilirmiyim?
Ynt: Astra j Sedan 2012 1.3cdi sport a cosmo özellikleri ekletme?
kacamak331 link' Alıntı:
Arkadaşlar, ben astra j Sedan 1.3cdi sport aldım 2012 Model, bu araca cosmo özellikleri olan bluetooth, şerit değiştirme uyarısı.. Vs gibi özellikler opel serviste eklettirebilirmiyim?
Ynt: Astra j Sedan 2012 1.3cdi sport a cosmo özellikleri ekletme?
Öncelikle
şerit değiştirme uyarı sistemi aracımızın ön camında aynanın altında Opel Eye diye adlandırılan kamera sistemi ile olmaktadır. Bunun için öncelikle aracınızda OpelEye kamera olmalı ve bu kameranın kendi kontrol modülü olmalı ve bu modülünde aracın kendi Elektronik Kontrol Önitesine (ECU) bağlanması ve çalışabilmesi için programlanması gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıkdan sonra aracınızın orta konsoluna bu işlemi aktif yada pasif yapabilecek bir buton eklenecek.
Kısacası bayyaaaaaaaa külfetli ve masraflı bir işlem.