• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Astra j geri çağırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaanyldrm

Kayıtlı Kullanıcı
23-Elazığ
IMG_0028.webp
İyi akşamlar hocalarım astra j 2015 model 1.6cdti aracımda geri çağırma varmış başkalarından öğrendim sizce gidilir mi ,yaptırılır mı? Yukarıda ki maddele hakkında detaylı ne yapılacağını bilen varsa açıklayabilir mi acaba.

Ben 2015 Astra J 1.6 Cdti aracımı Mayıs ayındaki periyodik bakım için götürdüğümde sürücü hava yastığı geri çağırma kapsamında değişti.

Motor kontrol modülü hakkında bilgim yok. O konuda herhangi birşey demediler.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Ekli dosyayı görüntüle 31461
İyi akşamlar hocalarım astra j 2015 model 1.6cdti aracımda geri çağırma varmış başkalarından öğrendim sizce gidilir mi ,yaptırılır mı? Yukarıda ki maddele hakkında detaylı ne yapılacağını bilen varsa açıklayabilir mi acaba.
İşin içinde emisyon varsa yeni normlara uyması için yazılımla motor gücünü düşürebilirler. Daha önce örneklerini duymuştum.

• Beğen
Tepkiler: turbo_j ve Guven
Airbag değişiminde sorun yok hocam hepimizin yenilendi. Lakin Motor kontrol modülü Güncellemesi Sıkıntı. Özellikle 1.4 t motorlarda Yazılım Güncellemesi sonrası ciddi şekilde aracın Performansı düşmekte ve Chiptuning dahi Etki Etmemekte malesef.

• Beğen
Tepkiler: omeroz ve Guven
Hava yastığı konusu çok önemli, bu konuya özellikle dikkat ediniz. Takata hava yastıklarında ki bir sorun sebebiyle patlama anında sürücünün yüzüne metal parçalarını fırlatarak zarar veriyormuş bu nedenle değiştiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: omeroz ve turbo_j
Geri