Merhaba , öncelikle i30 ile astrayı karşılaştırmanızı pek doğru bulmuyorum biri kore biri alman malı teknolojileri çok çok farklı her ne kadar aynı sınıf araçta olsalar .
Sıra konusuna gelirsek , beklemenizde hiç bir fayda yok aksine zarar var neden diyeceksen bugün 30.000 TL olan araba 5 ay sonra 34.000 TL üzerinden size satılabilir ve hiç bir markanın hiç bir bayisi size bugünden arabayı 30.000'e satalım 5 ay sonra gelip o fiyattan bizden alın DEMEZ ! Bugün anlaşıp kapora koyarsan arabana , arabanın 5 ay sonra ki fiyatı üzerinden almak zorunda kalırsın bence uğraşma olcay arkadaşımızında dediği gibi git hali hazırda bir araç bul kendine ve onu al , illa bulunduğun şehir olması gerekmez , komşu şehirlerdeki OPEL bayilerini arayıp sor elinizde astra varmı diye , biraz girgen ol yani araştır ...
Aylarca sıra bekleyip arabasızlıktan perişan olma diye yazıyorum bunları inan ki deymez bak üzüldüğünle arabasız geçirdiğin günlerle oturur kalırsın
Not : Bu arada şehrinde mersin yazıyor yeni gördüm , bende mersinde oturuyorum
OPEL Gedizler elinde pek araç bulundurmuyor ne yazık ki , adanadaki OPEL arpel bayisine sor belki orada vardır
Saygılarımla