Astra J 2. İstanbul Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Astra J 2. İstanbul Buluşması

arkadaşlar kambersiz düğün olmaz.. inşallah, ben de geliyorum...(eger programımda bir sıkıntı olmazsa)

Arkadaşlar,

Pazartesi günü size düşündüğümüz tarih ile ilgili netlik sağlayacağım. Haziran ayının ilk haftalarında olması muhtemeldir.

Aceleye getirmeden ilk buluşma gibi katılım güzel olsun, herkes vereceğimiz tarihe göre programını yaparsa daha etkili olacaktır.

alyslk link' Alıntı:
hopp :):) geldim beyler +1 benden

1. ye katılanlardan fire olmasın sakın :)

Bu buluşmada hemen kaçmak yok Sn. Alyslk. :)

abicim busefer günler uzadı kaçmak yok :)

eğer işim çıkmazsa ben de gelirim  greatt ama aracım daha gelmemiş olabilir.. o yüzden megane ile katılabilirim aranıza steeringwheel

diagnotics link' Alıntı:
eğer işim çıkmazsa ben de gelirim  greatt ama aracım daha gelmemiş olabilir.. o yüzden megane ile katılabilirim aranıza steeringwheel

Aracınız olmuş, olmamış, farklı marka olmuş problem değil. Maksat muhabbet, tanışmak.

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=diagnotics link=topic=1440.msg31855#msg31855 date=1305223972]

Aracınız olmuş, olmamış, farklı marka olmuş problem değil. Maksat muhabbet, tanışmak.
[/quote] 

Ben Alto ile gelirim o zaman :D :D :D

listede ismimiz bile yok ilk buluşma çoğunluğun bulunduğu ortam istanbulda yapıldı 2 nciyi en azından ayvalık izmir körfez de olmalı diye düşünüyorum çağırırsanız bizde geliriz opelsizasla üyesi olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri