Astra J 1.6 cdti 136bg Servis: ESP ve ABS lambası hatası

delka

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Hocalarım selamlar.

Aracım Servis: ESP hatası verip ABS lambası yakıyor. Motor çekişinde sorun yok. Devirde sorun yok. Kontağı 5 kere açıyorsam üçünde bu hatayı yapıyor ikisinde yapmıyor. Hata vermediği zaman aracı kullandığımda da ufak bir kasise girsem bile tekrar aynı hatayı veriyor. Sebebi nedir bana ne kadar patlar tecrübesi olan bilen var mıdır? Araç 240bin kmde. OBD soktum hata almadım.WhatsApp Image 2025-09-07 at 18.34.24.webp

Ustalarım bilgisayarlı OBD'ye bağladım. Aşağıdaki hatayı verdi. Usta beyinciye yönlendirdi, beyinci benlik bir şey yok dedi. Beyinci bunu direksiyon kutusunun üstündeki açı sensörü yapar diyor, o değişir muhtemelen diyor ama bu da ucuz bir şey değil. Değişse de düzelir mi acaba daha önce yaşayan bilen duyan yok mudur? Usta usta gezicem bu gidişle çözüm bulamadan. @omeroz @turbo_j @OKANCAANNN
20250909_085121.webp

Ustalarım bilgisayarlı OBD'ye bağladım. Aşağıdaki hatayı verdi. Usta beyinciye yönlendirdi, beyinci benlik bir şey yok dedi. Beyinci bunu direksiyon kutusunun üstündeki açı sensörü yapar diyor, o değişir muhtemelen diyor ama bu da ucuz bir şey değil. Değişse de düzelir mi acaba daha önce yaşayan bilen duyan yok mudur? Usta usta gezicem bu gidişle çözüm bulamadan. @omeroz @turbo_j @OKANCAANNN
Ekli dosyayı görüntüle 31431
Malesef bir fikrim yok, hata kodundan yola çıkarak donanım kontrol ünitesine yoğunlaşmanız mantıklı görünüyor. İnşallah fazla masraf etmeden çözersiniz.

Geri