merhaba arkadaşlar hepinize.edirnden yazıyorum.salı günü itibariyle beyaz opelimi almış bulunmaktayım.aracım 42 binde ve gayet temiz bakılmış.aracı araştırarak aldığım için beni çok şaşırtan farklı bir özelliği şuan için olmadı.alıcak olan arkadaşlara bu donanımı şiddetle tavsiye ederim.çoğu lüks arabada dahi olmayan özellikleri var ve çok kullanışlı.bir önceki aracım 2006 model 1.4 peugeot 307 benzinliydi,peugeota göre yakıt verisi az gözüküyor fakat bence daha fazla yakıyor şehir içinde.şehir dışındaki kullanımı tam olarak değerlendirme fırsatım olmadı.aracım orjinal navigasyon,geri görüş kamerası var.dokunmatik ekranı cok hızlı ve kullanışlı fakat geri görüş kamerası sanki biraz iyi göstermiyor belkide bozulmuştur.araçta arka koltuklarda da ekran koymuş sahibi fakat ön ekranla bağlantılımı bilmiyorum ,fazla kurcalamadım.aracın aydınlatma sistemi cok cok cok fazla iyi.özellikle dönüşler harika.aracın sellektörü o kadar güzel ki arkadan ben geliyorum diyor.genel tabirle araç yapıştırıyor
ama benzin ibreside ona göre yapışıyor.bir kaç yerde sollama yaptım ve o kadar rahattım ki karşıdan araba geldiğini gördüğünde vites düşürüp gaza asılman yeterli oluyor. benim için bu önemli bir kriter çünkü araç sollarken seni yarı yolda bırakmamalı.araçla ilgili deneyeimlerimi ileride yine paylaşacağım. teknik verileri internette her yerde bulabildiğiniz icin yazmaya gerek duymadım.daha çok sürücülerin duymak istediklerini sürücü dilinden anlatmaya çalıştım.araç suan icin gayet başarılı 045thumbsup