Astra H sis farı çatladı....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dc6189
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dc6189

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astram sis farı çatladı... hiçbir darbe almamasına rağmen bi sabah dikkatli bakınca farkettim..işin enterasan yanı 30 bin bakımını yaptırırken göturdugum Opel BAlkan daki eleman önce fabrikaya soralım demesine karşı sonradan bana telefonla dönüp bunun taş gelmesinden kaynaklandığını soyledi ve garanti kapsamında değiştirmedi... Aranızda bu problemi yaşayıp bu yada baska bi servisten degistirten oldu mu?

geçmiş olsun değişiceksen bile orjinaliyle değişme derim fiyat çok farkediyormuş

öbürkünede bi bak
onda yok mu çatlak olmadı onuda elinke çatlat taş ikisinemi gelmiş de :):):)

zaten yetkili servis 200 ytl istedi.. yan sanayisi war mı? ama benim duyduğum bu astra h ların kronik problemiymiş...

aman de bee nerden çıakrdın kronik problem die :)9 yan sanayı komple çifti 50 ytl diye duymuştum

tamamen kronik benim ikiside çatlak ,birçok astradada gördüm:(

:)))) çatlaRsa sana haber bile vermeyeceğim çatla sen:))

bi de su war servisi bayaa bi sıkıştırdım eleman kendisi dedi zaman zaman bu problemle karşılaşıyoruz astralarda dedi ama szinkisi taş yuzunden catlamış dedi... kulliyen yalan :) ama ispatlayamıyosun ki işte...

eğer taş izi varsa yapabilecekleri bişey yok.bakıma gidince bende söyliyim bakalım.

arkadaşlar ben bunu servise sordum garanti kapsamında direk servis değiştiriyo. sadece sevrise girme ücreti ödüyosunuz....

Geri