Geçen gün bir yıkamacıyla Astra'mı bıraktım. Hatta ismini de vereyim, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki oto yıkama, car wax sanırım adı. Spora girip çıktım ve aracımı aldım. Yıkama sonraları sadece sürücü tarafındaki kağıdı atarım, bunda da öyle yaptım diğer paspas kağıtlarını hemen atmadım. Ertesi gün de aracımı kullanmadım. Daha ertesi gün aracıma binip paspas kağıtlarını kaldırdığımda ne göreyim! Yolcu tarafındaki orjinal paspasları zemine sabitlemeye yarayan plastik parçalardan bir tanesi kopmuş, koparılmış yada sökülmüş. Arabamı benden başka kullanan yok ve yıkamacılar dışında kimseye bırakmıyorum bile. Bu haliyle hem kötü bir görüntü veriyor hem de o kısmı sabitlenmiyor. O sinirle gidip yıkamacıya gösterdim bu rezaleti, tam da beklediğim gibi "ne bilelim bizden olduğunu, başka yıkamacıya götürdünüz mü, otoparkçıya bıraktınız mı, burada böyle birşey olmaz!" vb. bir cevapla karşılaştım. Hayır o plastik parça iki kısımdan oluşuyor, alttaki zemindeki kısımda kalmış, üstteki kayıp, belli ki hayvan gibi söküp çıkarmak isterken koparmışlar. O parça da kayıp üstelik arabanın bir yerlerinde olsa, belki alıp takabilirim ama yok. Yıkamacıdan böyle bir cevap alınca lanet edip ayrıldım ordan. Bu yıkamacı daha önceden de aracımdaki bir çok çiziklerden sorumlu olduğunu düşündüğüm bir yerdi, kendi aracımda görmedim ama başka araçlarda basınçlı su tabancasını nasıl hoyrat kullanarak arabaların kaportalarına takır tukur vurduklarını görmüştüm, kendi aracımdaki ayna arkasındaki derin çiziklerin başka türlü bir açıklaması da olamaz.
Netice olarak aracım konusunda orjinallik açısından çok hassasım ve orjinal GM paspaslarımı değiştirmek istemiyorum, en azından değiştirsem dahi orjinaller olsun istiyorum. Elinde bu plastik parçadan olan var mı? Sadece sağ yolcu paspasından tek bulabilir miyim? Aksi halde gidip 130 TL'ye komple takım almam gerekecek sanırım.
Bir de gene geçenlerde bir başka alışveriş merkezinde (Yenibosna Koçtaş'ta) davarın biri arabama sürtmüş ve sağ kapımda bir göçük oluşturmuş. AutoKing'e gittim ve randevu aldım, ancak bu tamirat için çıtanın da değişmesi gerektiğini, gidip kendim almam gerektiğini söylediler. Bu sağ ön kapı çıtasından nerden bulabilirim? Fiyatı nedir?
Teşekkürler,
Netice olarak aracım konusunda orjinallik açısından çok hassasım ve orjinal GM paspaslarımı değiştirmek istemiyorum, en azından değiştirsem dahi orjinaller olsun istiyorum. Elinde bu plastik parçadan olan var mı? Sadece sağ yolcu paspasından tek bulabilir miyim? Aksi halde gidip 130 TL'ye komple takım almam gerekecek sanırım.
Bir de gene geçenlerde bir başka alışveriş merkezinde (Yenibosna Koçtaş'ta) davarın biri arabama sürtmüş ve sağ kapımda bir göçük oluşturmuş. AutoKing'e gittim ve randevu aldım, ancak bu tamirat için çıtanın da değişmesi gerektiğini, gidip kendim almam gerektiğini söylediler. Bu sağ ön kapı çıtasından nerden bulabilirim? Fiyatı nedir?
Teşekkürler,