Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , arkadaşlar pandizotun sağ taraftaki pimi yok , büyük ihtimal ile içine düşmüştür söküp bak dediler fakat Nasıl sökebilirim döşemeyi veya Nasıl ulaşabilirim pime ?
Pandizot sökmek malesef kolay bir iş değil. Bir tane pim için sökmeye değermi ? Pim yukarıdan takılıyorsa alıp takıverin bence. Sökerseniz eski düzenini almayıp ses yapabilir.
Aracımın pandizotunun iki pimi de içine düşmüştü. Arka koltuğu yatırıp üstten ve alttan döşemeyi tornavidayla hafif hafif kaldırarak elimi sokup çıkarttım. Yalnız dikkat edin döşemesini fazla kaldırırsanız tekrar düzeltirken sorun yaşayabilirsiniz.