astra h opc line

daskinoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar..
Benim aracım astra cdti cosmo..Bir yetkili serviste opc line paketi taktırmak istiyorum..0 km fiyat listesinde 1.115,00YTL yazıyor..Sorularım şunlar:Sonradan taktırabiliyormuyuz?...Bu paket tam olarak hangi parçalardan oluşuyor?ve siz tavsiye edermisiniz?Yani takılan parçalar çok ayrık gözüküyormu,iyi monte ediliyormu?Bu fiyat uygunmudur?Sizin fikriniz benim için önemli opelci dostlarım..

Opel in resmi sitesine baktım ama sadece Opc Line Paket diye geçiyo yani içeriği hakkında bilgim yok ama bilen arkadaşlar vardır muhakkak ...

evet arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa bir açıklama yapabilirmi

bildigim opc line body kit bide opc amblemi yapistiriyolar hepsi buu cok para

ben gördüm değmez yansanayi alsan 200 ytl ya tutar ya tutmaz

ön ızgarada opc yazıyor we tampon eklentileri war

06cey66' Alıntı:
bildigim opc line body kit bide opc amblemi yapistiriyolar hepsi buu cok para
+1 aynı paraya sanayide istediğin gibi birşey yaptırabilirsin sana özgü olur ama orjinallik istiyorsan karar yinede senin...

ön arka yan arka cam üstü spoyler. yan sinyal altına opc yazısı var.
dişarda yaptırdığın zaman opc yazısı harıç 750 ytl gibi bişi tutuyo.
karar senın...

Çok iddalı bir şey değil açıkcası astra opc ile uzaktan yakından alakası yok diyebilirim ,ön arka tampon altı ve yan etekler var birde kapılarda opc armaları araç sıfır alırrken takılıyor sonradan taktıracak olursan bu fiyata taktıramazsın servislerde .

astra opc ile bir ilgisinin olmadığını biliyorum..mesela audi lerdeki s-line body kit paketi gibi bişi...orjinalinin daha iyi olacağını düşünüyorum..özellikle boyanın tutturulabilceğini sanmıyorum başka yerlerde..varmıdır oto sanayide benm aracımın üstündeki opel şimşek gri renginin aynısı?..yalnız fiyatı çok tabi..servisle görüşüp tekrar burda sizleri bilgilendireciğim arkadaşlar..herkese teşşekkür ederim..

Geri