astra h krom aksesuar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arctech

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba. astra h aracım icin krom ayna kapagı cam cıtası,kapı kolu gibi aksesuar almayı dusunuyorum. servisten verılen fıyatlar cok yuksek. hecenlerde opel yedek parca satan bır yere sordum kazım karabekır caddesınde(Ankara da) modacar vs. nin urettıgı krom akseusarlar cok cabuk kırılıyor cok adı alacaksanız orıjınal aksesuarından alın dedı. daha once bu tıp aksesuar kullanan var fason ceya orıjınal parca olarak. sızce orıjınal alıp senede 2 aksesuar taktırmak mı yoksa 1 defada hepsını yan sanayı urunu almak mı gerekır. daha once tecrube edınenlerın tavsıye ve varsa ankarada veya nette bu tur aksesuar alabılecegım yerlerın adresı ve fıyat bılgılerını rıca edıyorum.
tesekkurler
ısmaıl :alkis:

ayrıca gm ın astra h ıcın sattıgı alarm ın dıger alarm sıstemlerıyle bır farkı var mı? orıjınal olması dısında. mesela yol bılgısayarına entegre edılıp ekranda alarm acık veya kapalı bılgısı verıyor mu veya camlar acık durumda kapatıldıgında camları otomatık olarak kapatıyor mu
sımdıden tesekkurler

omsa'nın astra h için kromu çok iyi ve paslanma yapmıyor kapı kolu+yan kapı çıtası+aynalar toplam 140 ytl

ben hepsini aldım,ayna kapağını sakın alma bariz ölçü farkı var,o yüzden tam uymuyor,imza resmime bakabilirsin ben opar'dan aldım web'den girebilirsin,kargo ile sana gelir

tam web adresini yazabilir misin?opar dıye aratınca esen oto gıbı bır sıte cıkıyor

bülent ben ayna kapağınıda taktırdım sorun çıkmadı

nerden aldın aquin

krom yapılmış,ayna çıtaları hariç uymadığı için geri iade ettim.
19012008111bh3.jpg

Geri