Arkadaşlar benim araçta, sesten çok şikayetçiydim.Hem yol sesını ıcerı almasından hemde plastık aksam sesınden.Zaten biliyorsunuz aracın heryeri plastik ve bu plastıkler arabanın sacına klıpslerle gecme bu yuzdende ufak esnemelerde ya klıpsler saca surtuyor yada plastkler bırbırıne surtuyor.Sonucta bu surtunmeler araç içinde cıtırtı şeklinde rahatsız edici sese sebep oluyorlardı.Üst göztepede bır yer buldum audiomasters diye esas işleri ses ve görüntü sistemleri gerçekten profesyoneller ordaki yusuf adlı arkadaş aracın içinden olmak üzere, alt kısımları,kapı içlerini, yan plastık aksamları ve arka bagaj plastıkle sac kısımları çok değişik ve kalıtelı malzeme ile komple ses iselasyonu yaptı ve hoparlörlerin arka kısmına gelen kapı içi saç kısmınada ses sistemleri için kullanılan izelasyon malzemesinden koydu.Araba müthiş şekilde içeri ses almayı keski ve tıkırtılar plastık cıtırdamaları hepsı yok oldu.Hatta dizeller için tavsiye ederim hava filtresinin plastik haznesini söktüm kaportayla temas eden yerlerıne ondaki plastıkler ıcın kullanılan malzemeden uyguladım bez bant gıbı ama cok daha kalıtelı bırsey, düşük devirlerde hava fıltre haznesının tıtremesınden kaynaklanan ve arabanın içerisine tıkırtı sesi geliyorda o da yok oldu gerçekten tavsiye ederım .Soru sormak ıstıyenler bu nodan ulaşabilirler 0216 324 20 47 ben kurtuldum darısı başınıza