Astra h kasa yazlik lastİk Önerİsİ

kayacakabo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
MERHABA KÜTAHYADA İKAMET EDİYORUM ARACIMDA FABRİKA ÇIKIŞLI Continental VAR ARAÇ 2012 CDTİ AUTOMATİC LASTİK DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ Goodyear,Michelin GİBİ LASTİKLER YUMUŞAK YORUMLARINI OKUYORUM SÜREKLİ BU KONUDA BÖLGEYE UYGUN HANGİ LASTİĞİ VE MODELİNİ ÖNERİRSİNİZ ? KULLANILAN ALAN ASFALT OLACAK ŞEHİRLER ARASI YOLCULUKTA YAPMAKTAYIM AYRICA Continental KIŞ LASTİĞİM MEVCUT SADECE YAZIN KULLANACAĞIM.TEŞEKKÜRLER.

Sürekli asfalt üzerinde kullanılan araç için ses desibel değeri düşük yumuşak hamurlu lastik ilk tercih olmalı.

Michelin energy saver yada primcy3

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende Conti. Premium Contact 5 205/55/16 bakıyorum ama en ucuz bulduğum 180 TL yok mu kampanya bilen duyan.

205/55/16 ebat için Continental Sport Contact 2 veya Continental Premium Contact 5.. Kendi aracım için yeni Continental Sport Contact 2 aldım het konuda memnunum.. Kolay gelsin.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Michelin CrossClimate önerir im. Adana da kullanıyorum. Yazın a sınıfı durma mesafesi ve sessizliği. Kışında kış lastiği gibi olmasada üstünde kış lastiği lisansı var.

Dört mevsim lastikleri ile karıştırmayın. O lastikler c veya d sınıfı özelliklere sahip. Bu lastik ise mevsime ayak uyduruyor.ve a sınıfı sekmentinde kışın da kar da eğer hafif yağıyor ise idare ediyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri