Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra h için gereksiz ve kullanışsız geliyor bu tarz sistemler
Neden?
Çünkü bizim araçlarda bu kısım çok aşağıda kalıyor. Yani navigasyonu takip Etmek çok zor olacaktır.
Cid ekran ve cd40 sistem biraz tuzlu olur ama çok daha kullanışlı olur bence
aynen arkadslara katılıyorum astralarda bu olay cok gereksız aşagıda ve duz kaldıgı ıcın goruntu olmuyor.. buna yapılcak masraf ıle araca başka şeyler yapabılırsınız eger kı ses sıtemını guclendırmek ıstersenız kı anladıgım kadarı ılede oyle bam gum calsın dıcek bırı degılsınız eskı aracımda orjınal teyp ıle kurdugum ön kapılara comp. bı slımm bass arka kapılarada daha guclu bı takım hop. ıle cok guzel ses alabılırsınız..
Benimde Böyle bir şeye ihtiyacım var arkadaşlar Benim araba Cd li bile deyil direk kasetli 2004 model Astra h :S uygun fiyata bulursam bende direk almayı düşünüyorum ama 1.250 tl çok para verilmez
Multimedya kullanan birsi olarak yorum yapmam daha doğru olacak, kesinlikle başarılı özelliklerini saymama gerek yok tek sorun biraz aşağıda kalması bununda dışında çok memnunum tavsiye ederim.
Cid ekran :1600 tl
Cd 40 : 750 tl
daha da dokunmatik panel vesairesini yazmıyorum ama sadece cid ekran olsa ona bile razıyım...