Astra H GTC Degisik far(LED) uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uhdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uhdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam, gercekten cok hosuma giden bir far uygulamasini sizinle paylasmak istedim. bu haftasonu farlari degistirecegim ve kararsiz kaldim. eagle eye mi yoksa bu sekilde bir far mi. yoksa abartip ikisini birden mi yapayim ? :)
album_pic.php

Açık söylemek gerekirse bu şerit şeklinde led uygulaması hiç başarılı değil. Audi style led day light taklidi ve oldukça kötü bir taklit. Piyasada bazı araçlar için bu şekilde orjinal far satılmaya başlandı, golf ve civic için var ve çok başarılı.

Bence ya astra H için bu tip orjinal farın çıkmasını bekle, ya da bu şert şeklindeki ledlere bulaşma.

Angel eye olabilir ama hem led hem angel çok ama çook kötü. Ankara da bir iki vectra da gördüm, hem angel hem de bu ledden takmışlar. İnan pavyon gibi dolaşıyorlardı

Yorumun icin tesekkurler. gercekten sana katilmamak mumkun degil :) gerci arabayi kendim gormedim internette dolasirken buldum.

tabiki ikisini birlikte kullanma olayi sakaydi ve pavyon gibi olacagina katiliyorum. sanirim en hos durani angel eye.

Doğru karar, aracında orjinal mercekli far var mı bilmiyorum ama yoksa piyasa da FK-Depo marka mercekli Angel Eye kitler var Astra H için. Kullanan arkadaşlar mercek kalitesinden de memnun. Olmadı alıp merceklerini Valeo marka olanla değiştirirsin, bu ledlerden daha orjinal olur

turkiyede yasamadigim icin yine dediklerini gozonunde tutarak arayacagim farlari. ben arabayi aldigimda uzerinde orjinal xenon far vardi hic dokunmadim birseyine.

biraz param birikti simdi onu degerlendirmek istiyorum. cunku dugun oncesi yaptim yaptim yoksa zor.

Xenon far varsa orjinalinde ve servis sonradan takmadıysa farların mercekli demektir. İlla angel istiyorsan dediğim kitlere bakabilirsin. ;Ama bence sendeki orjinal mercekli farlar da gayet güzel, birikiminle başka bir moda yönelebilirsin

Üzerindeki farlara bu uygulamayı yapmak çok basit. şerit halinde led satılıyor. farın altına yapıştırıyorsun. parklara bağlıyorsun. Fiyatlarıda iyice düştü. Ama hiç güzel durmuyor.

uzerindekiler orjinal evet hic mudahale yok. sadece parklar hosuma gitmiyor onlari degistirme istiyorum sadece ampul takilmis gibi duruyor. cok param yok onun icin farlardan baslamak istedim.

baska bir mod derken, nasil bir sey yapabilirim. oneriniz nelerdir. cunku bu pazar gunu burada tuning fuari olacak ve orada anlasip ne yapacagima karar vermek istiyorum.

Walla o kadar çok seçenek var ki. Sadece görsel mod layabilirsin, ne biliim sadece ses sistemi yapabilirsin, veya performansa yönelirsin veya hepsini yaparsın.

Benim tavsiyem aracın eğer 1.6 atmosferik benzinli ise performansa yönelme. Ama 1.6 Turbo 2.0 Turbo veya 1.9 CDTI ise ECU modifiyesi ile aracını inanılmaz keyifli hale getirebilirsin.

Görsel olarak, 18'' jant+lastik+yay (GTC leri en güzel gösteren bence bu mod) belki sonrasında OPC line ekler yaparsın. Zaten bu modlarınm hepsini aynı anda yapacaksın diye bişi yok paran oldukça yavaş yavaş yaparsın.

Yaptıkça resmleri bizimle paylaşmayı unutma :)

Geri