Astra H easytronic titreme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johndone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johndone

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımda kalkışta titreme olmaya başladı. herhangi bir arıza ışığı yanmıyor.
acaba bu şanzımanla mı yoksa ateşlemeyle mi ilgili bir sorun?

baskı balatadan veya ateslemeden kaynaklanır ama ateslemden kaynaklanıyorsa arac bostayken gaza bırden basınca motorun tıtreyerek gaz yemesı lazım

kardeş valla özür dilerim inşallah değildir ama aynı sorun bende de vardı sanzıman beyni gitmiş dediler. oda balatayı bitirmiş falan dediler. servis 4 milyara yakın fiyat çekti. ama tamir ettirdim ve yeni balata bana 1100 e mal oldu ama Allah korusun ve inşallah sende böyle bi sorun yoktur. ama ben yolun ortasında kaldım. sende öylece yolda kalmadan bi götür göster kardeş

Bazen bu titreme Volandan bile yapabiliyor. Genelde baskı balatadan yapıyor.. Debriyaj pedalının kavramasında bir sorun var mı?

baskı balatadan dır arkadasımın basına geldi .haberin olsun iyi para vericen simdiden gecmis olsun

banada oluyodu o sorun ondan sonra araba kitlendi F arıza ışığı yandı ve arabayı kıpırdatamadım,servs geldi aldı arabayı düzelttiler smdi iyi öle bi sorun yok

arkadaşın honda jazz otomobilinde kalkışta titreme oluyodu. arkadaşların dediği gibi kavrama setinden kaynaklı dediler. garanti olmasaydı 1700 YTL. umarım farklı bir sorundur.

Geri