astra h easytronic şanzıman sorunu

FireStarteR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi akşamlar arkadaşlar.. uzun zamandan beri foruma pek giremiyorum okuldan dolayı... kuzenimin astrası bozulunca ve uçuk bir miktar para istenincee hemen sizden yardım alma ihtiyacı duydum..
araç 2008 model 40 bin kmde 1.6 easytronic vites ve sorunda viteslerde..yaklaşık 2 hafta önce araç 2. vitese geçtiğinde 2-3 saniye kadar gaz yemiyordu.. yani 2. viteste gaz resmen 2-3 saniye çalışmıyordu ama manuel e alınca bir sorun yoktu...2 gün önce araç 2. vitese geçtiğinde hiç gaz yememeye başladı ve araç stop etmeye başladı..motor lambası yanıyodu ve F arızası veriyodu. artık 2. vites manueldede çalışmamaya başladı.. araç sadece tam gaz kalkıldığı zaman direkt 2-3 yapınca hızlanıyordu bizde çekiciyle servise götürdük..serviste beyin bozulmuş dediler ama kesin bişeyde söyleyemediler.. araç yeni yazılımı falan kabul etmiyormuş... 4 bin tl gibi bir fiyat çıkardılar beyini değiştirmek için..
sizce sorun nedir.. daha önce böyle bişey başınıza geldimi??:(

şimdiden cevap verenlere teşekkürler...

klasik easytronic beyin arızası sanırım.. değiştirme için fazla fiyat vermişler, ben 2000TL civarında olduğunu duymuştum, bazı servisler 300-400 gibi bir rakama tamir ediyor.. bence tamir yolunada gidilebilir..

başına gelmemiş mi kimsenin yaw..:(
şansa bak bizi buldu..:(

güncell diyelimm bari..

şazunman beynin sorun vardır tamir edilebiliyor 400 tl gibi malyeti var tabi arıza koduna bakmak gerekiyor bence sağlam özel servise gidin bulunduğunuz yerde

şazunman beynin sorun vardır tamir edilebiliyor 400 tl gibi malyeti var tabi arıza koduna bakmak gerekiyor bence sağlam özel servise gidin bulunduğunuz yerde

teşekkürler abi sağol.. bakalım opele bastırıyoruz.. daha aracın garantisi yeni bitti..sonuçta böyle bişey kullanıcı hatası olamaz. bu elektronik bir sorun..:(

Geri